Mi az amiben végképp nem tudsz hinni?
Én a jetiben..De csak mert ha valami hegyen történik, nagy szőrös büdös és az emberek nem ismerik az jeti.
Meghízok, nagy cipőt hordok nem fürdök és borotválkozok és én leszek a jeti?*-*
nem szeretem amikor az ember nem ismer valamit és akkor az már nem is létezik, humbug vagy kitaláció ..
ezzel meghazudtolom önmagam de a jetiből már sok ez nekem xD
jóslás,kézrátételes gyogyitás,
béremelés,üzemanyagár csökkentés
Szenthelyi Árpád lenne hozzád egy kérdésem.
Mért gondoljátok azt hogy ha kapcsolatot teremtünk egy idegen civilizációval akkor háborúzni is fogunk velük? Mert az is lehet hogy békés szándékkal jönnek nem pedig fegyverekkel.
Orkok bizonyítottan léteznek. Minden szombaton találkozok velük egy szórakozóhely előtt, mivel ők szedik a belépőt.
Miben nem hiszek? Ezotéria témakör, és minden ami tudományosan nem magyarázható.
hát:
démonok,angyalok,horoszkóp,mesebeli lények(lsd:unikornis stb.),menny,pokol,Isten,mikulás,Jézuska,jeti,vámpírok,reptoidok,orkok,húsvéti nyuszi,mágia,jóslás,boszorkány...most /pill ennyi jutott eszembe...
Amikbe hiszek,azok a földönkívüliek,saját magam...egyedül a Plejádokkal vagy bajba...igazából nem tudom eldönteni,hogy higgyek nekik,de amiket ők mondanak(videó),az egyáltalán nem hülyeség...még ha egy ember csinálta a videót akkor se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!