Valaki ismer olyan honlapot/ könyvet amiben segítenek elérni a testen kívűli élményt?
Mindenki óvja magát!
Rúnák, védőmedálok, pajzsok, levédett helyiség!!!!
A testből való kiugrálás nem játék
Ez egy hosszú olvasmány,van második része is,megkeresheted majd azt is a google-ben,és elolvashatod.Ebben le van írva valahol a módszere,de az író tapasztalatai is adhatnak segítséget,ötletet.
De az az igazság,hogy vannak,akik bármennyire szeretnék,sosem tapasztalják meg a kilépést tudatosan, és vannak olyanok is,akiknek többször is spontán sikerül.
Mágnesesség kérdése. ERŐS mágnes kell hozzá (szupravezető, mert a többi nem elég erős).
A lényege, hogy a megfeleő agyközpontod összezavarodik, és ideiglenesen széthullik a személyiséged. Ilyenkor úgy érzed, hogy ami veled történik, az valaki mással történik.
Richard Webster: Asztrálutazás.
én csak a gondolatban utazást próbáltam ki belőle, az viszont tökéletesen működött (meg tudtam nézni egy olyan helyet, ahol sosem jártam előtte, amikor megérkeztem, leesett az állam, mennyire pontosan meg tudtam figyelni gondolatban előre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!