Mi az amiben végképp nem tudsz hinni?
Figyelt kérdés
Én a jetiben..De csak mert ha valami hegyen történik, nagy szőrös büdös és az emberek nem ismerik az jeti.
Meghízok, nagy cipőt hordok nem fürdök és borotválkozok és én leszek a jeti?*-*
nem szeretem amikor az ember nem ismer valamit és akkor az már nem is létezik, humbug vagy kitaláció ..
ezzel meghazudtolom önmagam de a jetiből már sok ez nekem xD
2011. ápr. 2. 17:05
1/44 M@x válasza:
Pedig a Jeti az lehet egy eddig ismeretlen majomfajta, nem?
Amúgy: Álomfejtés, Asztrológia, horoszkóp, Feng-shui, Jóslás, na ezekben NEM!
2/44 anonim válasza:
A reptoidokban és a krixkraxokban.
3/44 anonim válasza:
Unikornis,reptoidok, orkok XD
Azt hiszem,hogy élnek még értelmes lények rajtunk kívül is,de hogy ezeket reptoidoknak nevezik,azt nem.Nem is értem ez honnan jött.
Ha vannak unikornisok,akkor meg ennyi erővel az én kicsi pónim is létezik.
4/44 anonim válasza:
A jeti szerintem teljesen hihető, egy egyszerű majom..nem kell ebbe sokat belebeszélni. Amúgy nem tudom miben nem hiszek, nem értek az ezotériához...a jóslást mondanám, mert az elég pénzszagú..
5/44 anonim válasza:
Szellemekben,reinkarnációban,jóslásokban,babonákban,földönkívüliekben nem hiszek. Nem zárom ki,hogy van a földön kívül is valamilyen élet,de azok nem jönnek ide.
6/44 Tom Benko válasza:
Ezotéria, istenek. Humbug az egész.
9/44 anonim válasza:
Jeti, Unikornisok, Asztrál utazás, Plejádok, Raptoidok vagy mi, jóslás, démon, isten, menny és pokol, karma ezekben képtelen vagyok hinni nem tudom mért talán mert nagyon elszakadnak a valóságtól. Viszont a földönkívüliekben és szellemekben hiszek és a sorsban. Persze nem tagadom hogy vannak csak nem hiszek bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!