Büntetésekkel, hogyan lehet indigó gyermeket nevelni?
Itt nem csak a gyereked szorul orvosi segítségre hanem te is.
Amúgy meg K-A-M-U kérdés...
Megpróbálok finoman fogalmazni; kórosan elfogult és szűklátókörű vagy a saját gyerekeddel szemben, a többiek rovására. Ez a gyerek egészen egyszerűen rossz, a kezelhetetlen gyerekeket meg kell verni, ezt mindig is így csinálták, és remekül működik.
Indigók léteznek, de ne képzeld azt, hogy ez valami hűdecsodálatos, vagy jó dolog. Ha a gyereked indigó, nem felette, hanem alatta áll a többi gyereknek minden szempontból. Az indigó kölykök 1. energiavámpírok, 2. nincs sem erkölcsi, sem etikai érzékük, 3. önfejűek, agresszívek, meggondolatlanok, 4. általában átkot jelentenek a környezetüknek, mert KIVÉTEL NÉLKÜL deviánsak.
Továbbá ideális terroristák lesznek belőlük a fentiekből adódóan, de úgy egyébként semmi másra nem jók. NINCSENEK csodálatos képességeik. Semmilyenek.
Tehát, megoldás; verni, és együttműködni az óvónővel, nem ajnározni, különben szociopatát nevelsz belőle. Fogd fel úgy, hogy születési rendellenesség, amit ha elég esze lesz, sokan nem vesznek majd észre.
És hogy mit tegyél.. mondj le a gyerek nevelésének a jogáról, és add örökbe, ha ugyan kell valakinek. És fogd fel végre, hogy semmivel nem vagy különb sem te, sem a poronty a többtől, semmivel nem jár több nektek, nem vagytok különlegesek, legfeljebb különlegesen idióták.
Azt a rohadt kölyköt meg verd el végre tisztességesen, mielőtt egy másik szülő teszi meg. Én már nagyon megpofoztam volna, ha az én gyerekemet vegzálja.
Kedves Kérdező!
Én még mindig azt mondom, hogy kamu a kérdésed, mert ennyire hülye tényleg nem lehet senki.
Ezt rád értjük egyébként, nem az óvónénire, ha még nem jöttél volna rá.
Hogy mit tegyél?
Semmit! Örülj a fantasztikus, csodálatos, különleges Indigó-gyerekednek.
Majd, ha játékosan, kreatívan kifejezi önmagát, és szétveri a lakásotokat, összefirkálja a lexikonjaitokat, szemetet csempész a fazékba, ha főzöl, meg a te fejedre önti az ebédet, akkor is mosolyogva dicsérd meg ezt a világmegváltó, ötletes, játékos kis porontyot.
És mindezt, amit az előttem szóló írt, még csak úgy 8-10 éves kora körül fogja csinálni. De mivel fog benneteket és a környezetében élőket terrorizálni, amikor már 16-18 éves lesz, és valaki ellentmond neki. Előveszi a sorozatlövőt, és azzal szerez érvényt akaratának?
Ha most nem tanítod rendre, ha nem tanulja meg a társas együttélés szabályait, akkor felnőttkorában könnyen elkövethet olyat, amit a társadalom életfogytiglannal büntet.
Szerintem nem kamu. Vannak ilyen síkhülye emberek, én ismerek egy csomót személyesen. Ha egy csaj közli, hogy neki indigója van, már menekülök.
Régebben ezeket a kölyköket bűn rossznak vagy elmebetegnek tartották (verték, működött), később hiperaktívnak (telinyomták nyugtatóval, az is működött). Most ajnározzák őket, pedig semmi sem változott. Na ez már baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!