Büntetésekkel, hogyan lehet indigó gyermeket nevelni?
Szia
Nem hinném, hogy az óvónénivel lenne probléma.
Azért van a gyerekekkel, hogy a társas együttélés szabályaira megtanítsa a gyerekeket. Úgy tűnik, ez a lányodnak még nem megy. Ha TE nem figyelsz a gyerekre és finoman nem terelgeted a helyes irányba, a kislány élete pokol lesz. Az, hogy esetleg "indigógyerek", nem mentség az elkövetett rosszaságokra. Nem csínytevést írtam, mert ez már nem az a kategória. Tanács: amíg az "indigósága" ki nem derül, addig próbáld megnevelni. Utána jólneveltem tudja majd megváltani a világot.
Te amúgy normális vagy?
Szerinted az normális dolog, hogy a savanyúságot odaönti a másik füzetére meg szemetet dobál a levesbe?
Elég böszme egy anya lehetsz, ha a kérdés nem kamu. Nem az óvónővel van probléma, hanem veled. Agyatlan.
Szerintem ez egy provokatív kamu kérdés...
Ha mégse, és ezt valaki komolyan gondolta, akkor ajánlom neki, hogy forduljon pszichológus szakemberhez!
Ne is haragudj, de en nem hagynam szotlanul, hogy a gyerekem olyanokat csinaljon mint a tied, ha indigo ha nem. Ha rosszalkodik akkor az ovono joggal szol ra. Mit akarsz, mit csinaljon? Hagyja, hogy a kislanyod tovabbra is szemettel meg uborkalevel terrorizalja a tarsait? Mit gondolsz, a gyerek mibol fogja megtanulni mit szabad, mit helyes, mit nem? Abbol, hogy egy felnott (az ovoneni; illetve neked is illene) megtanitja, megmagyarazza neki, hogy mit szabad, mit nem. Ha rahagyja/hagyod, akkor nagyon sok gondja lesz az eletben, es indigokent sem fog rajonni, mik a normalis tarsadalmi elet szabalyai ha az oviban nem tanitjak meg neki.
En alvaszunetben piszkaltam a tarsaimat oviban. Nem aludtam es nem hagytam oket sem aludni. Anyunak szoltak, o probalt beszelni velem, de valoszinu nem segitett, mert utana rendszeresen elraktak az agyikomat a terem masik vegebe.
Már ez nem normális dolog,hogy egy gyerekről azt mondod,hogy indigó. Akikre ezt mondják,azok viselkedési zavarokkal küzdenek! Nem játékos a "kis Drágád", hanem neveletlen,közösségbe beilleszkedni nem tudó gyerek.
Igaza van az ovónéninek,hogy nem tolerálja,amit a tied művel! Nem hiszem,hogy bármelyik szülő örült,amikor a gyereke táskájában szemetet talált,vagy a holmijára savanyúságot öntött a gyereked. Az ilyen viselkedésről,hogy hiheted,hogy tanulás? Mit tanul ebből? Főleg,ha még meg is sértődsz azért,mert az óvónő emiatt megszidja.
Bárhová viszed a gyereked,mindenütt csak baj lesz vele,nemcsak az óvodában,hanem majd az iskolában is.
Vidd el szakorvoshoz,mert beteg a lányod,méghozzá nem is kicsit.
Nyugalom, hagyjátok, kamu kérdés az egész!
Egyrészt: nagy az Isten állatkertje, de nem ennyire, nem létezik, hogy valaki ilyen hülye legyen.
Másrészt: nézzétek meg a két linket! Elég hasonló problémák, hasonló gyerekekkel. Biztos vagyok benne, hogy valaki szörnyen unatkozik, és ezzel múlatja az idejét. A második linkben és a mostaniban nagyon hasonlóan fogalmaz.
Vagy: lehet hogy mégsem kamu, és a másodikban belinkelt kérdést a nagyobbik gyerekéről tette fel, hisz mint írta, két gyereke van :)
A linkek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__1..
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1498..
Rendben, a lányod indigó gyerek. Oké.
Az óvónő nem figyel rá eléggé. Oké.
Te pedig, persze a lányod, de nekem, biztos lesülne a bőr a képemről, ha a gyerekem, másokkal ezt csinálná.
Nem csak az óvónő vagy tanárnő feladata nevelni a gyerekeket, első sorba a szülőké!!!
Tudom-tudom, hogy már bezárták az OPNI-t, de az igazán súlyos eseteket azért áttehették volna máshova...
Mellesleg a 2. link valóban hasonlít. De ott ki van írva a kérdező neve, itt meg nincs! Meg aztán az kristálygyereket ír. Persze lehet, hogy a nagyobbik gyereke kristály, a kicsi meg csak indigó XD
Kamu!
Ennyire nem lehet hülye senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!