Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Melyik vallásban kellene...

Melyik vallásban kellene elmerülnöm?

Figyelt kérdés

Papíron római katolikus vagyok, de már gyerekként éreztem, h sok a rizsa meg a mellébeszélés így kb. 15 éves koromra totál elhagytam ezt az egészet.

Aztán azt vettem észre, h kezdem érezni, h jó úton járok, amit nekem szántak és a legjobb, h mindent megkaptam hozzá.

Rájöttem, h a rossz dolgok nem feltétlen azért történnek, h rossz legyen nekünk, hanem mert rossz úton haladunk és másik irányba akarnak terelni.

Aztán ez eddig volt, de ma vettem egy újságot pont ezért, amiben ezzel foglalkoznak és sok mindenben magamra ismertem.

Hogy vannak helyek, amik valamiért különösen vonzanak, érzem, h ott valami vár rám, valamit meg kell tennem.

Nem tudom, h mit, de valami lesz.

Tudom, h véletlenek nincsenek, és nem csak úgy a semmibe történnek dolgok, hanem minden mögött több van, mint első ránézésre tűnik.

Szal a fent felsoroltak mely vallással egyeznek meg?

2011. márc. 13. 14:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyikben sem.

Csak elvesztegetnéd az idődet a semmire.

2013. dec. 27. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!