Miért nem tudom ejteni a félelmet testelhagyásnál?
szerintem természetes ez a félelem...ezt magadban kell rendezned! tudatosítsd magadban, hogy nincs mitől félned, nem eshet semmi bajod, de ha bármi rossz dolog történne a fizikai tested azonnal "visszahív". vagy még ez hátha segít: amikor kilépéshez készülődsz képzeldel magad egy energiagömben(töltsd fel pozitív energiával) és gondold azt, hogy ebben a gömben semmi negatív dolog nem történhet és az egész utazás során benne vagy...asztrálsíkon talán még látni is fogod ezt a gömböt. és tudd, hogy az őrangyalod mindig vigyáz rád:)
remélem segítettem:D
köszi a választ! igyekszem nem félni:)
második:első alkalommal csak annyi volt amit írtam,konkrétan nem láttam semmit.
aztán kb.2 hónapja volt az,hogy lemerevedtem az ágyon,búgó hangot hallottam,és mintha kisgyerekek beszéltek volna értelmetlen zagyvaságokat.szóval ilyen visszafelé lejátszott gyerekhangok.láttam az ablakom előtt egy fát,különböző színekben csillogott az egész,olyan túlvilágian szép volt:)
aztán hallottam a halott nagyapám horkolását a szobában,és láttam az ágyát ugyanott ahol régen volt még életében.de őt magát nem láttam.
utóbbi esetnél nem érzékeltem,hogy kiléptem volna a testemből,ilyen félálom-szerűségben történt az egész,de teljesen valóságos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!