Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Rájöttem az igazságra! Nincs...

Rájöttem az igazságra! Nincs valóság!?

Figyelt kérdés

Haldoklott a nagymamám és mivel, hogy az anyám meg én is nagyon szeretjük nem akartuk, hogy meghaljon.

A lényeg az, hogy összejött az egész család és mindenki nézte a mamát, az meg szerencsétlen csak ott feküdt 93 évesen.

Egyszer csak elkezdett hőrrögni és a doki aki a nővérem én is lány vagyok azt mondta, hogy hadd menjen.

Szerintem meg is halt, majd ezt követően az anyám odament hozzá és elkezdte pofozni, hogy ébredjen fel.

Fel is ébredt és nagyon dühös volt, hogy nem maradhatott ott ahol volt.

Azt mondta, hogy semmi olyan nincs amitől félni kellene ez a világ valójában nem létezik.

Nekem meg azt mondta, hogy egyszer nagyon régen ott hagytam őt a hóban megfagyni de ő már nem haragszik!

Hazamentem és másnap az anyukám mondta, hogy a mama elment.

2011. márc. 7. 09:53
 1/7 4k05 ***** válasza:
Nem te találtad fel a spanyolviaszt, ezt már Buddha is megmondta cirka 2500 évvel ezelőtt. De én is úgy vélem, hogy ez az igazság, igen!
2011. márc. 7. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Szuper!Egyre közelebb kerülsz a saját megvilágosodásodhoz!Aki felébred,tudja,hogy aludt..A mi világunk egy hosszabb álom..Látom egyre többen jönnek rá és ez teljesen rendben van!Nagyanyádnak nagyonis igaza volt,föleg abban,hogy nincs mitöl félni!Ami az otthagyásos esetet illeti,valószínü ez az elözö életében volt,mikor ez történt, és emlékezett hogy te voltál..mivel állítólag ilyenkor megnyílnak a tudat alatt tárolt emlékek..

Amire pedig rájössz, annak segítségével tudod formálni az egészet!Sok gyakorlás,és még a végén paranormális dolgokra is képes lehetsz, de ugyanúgy bárki más is, aki ezt fel tudja dolgozni!Sok szerencsét az úton!!

2011. márc. 7. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ez a világ is létezik...és elég fontos szerepe van...de nem úgy létezik, ahogy sokan azt hiszik...nem egy tudatunkhoz külsőleges fizikai világról beszélünk, amibe benne lennénk...hanem elméinknek megjelenő gondolatsorról, ami virtuálisan van jelen...tehát az, amit most érzékelsz, az illúzió...de nem hamis. azt amit az emberi egyén megtapasztal, az mind, mind illúzió, és mindazért, hogy az egyén képes legyen fejlődni, tanulni. amit mamád érzett, hogy nem kell félni meg ilyesmi, az egy komoly szintű megkönnyebbülés volt, hiszen az evilági korlátai leszakadtak, szabaddá vált egy időre a halála pillanata után. ha érdekel, tudok neked adni egy komplett tanítást, ami ezeket a dolgokat jegyzi le, logikusan felépítve...tulajdonképpen a megválaszolatlan kérdésekre kapunk válaszokat, abból a nézőpontból, hogy a világ valójában mentálisan jelenik meg ,és az ember valójában az elme, s nem a test. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. márc. 7. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem amikor élünk, ez a világ tűnik igazinak, mikor köztes létben vagyunk, akkor az, ha van mennyország és ott vagyunk, akkor az, ha pedig létezik pokol és ott vagy akkor az. amikor pedig újjászületünk, az éppen aktuális életünka valós SZÁMUNKRA: nagyanyád már félúton volt a halál utáni helyn, bármi is lehet az, és neki onnantól az a valós. mert ezt már itthagyta. valahogy így tudom elképzelni ezt. de ez így a jó. azt éljük meg alósnak, ami éppen aktuális. különben mindenki meg akarna halni és mindenki meg akarna születni, stb...
2011. márc. 7. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Platón csak alig kétezer évvel előzött meg...
2011. márc. 7. 16:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az összes választ!
2011. márc. 7. 21:25
 7/7 Tom White ***** válasza:
Nem akarlak megsérteni, de aki haldoklik és ráadásul olyan öreg mint a mamád gyakran hallucinál és beszél valótlan dolgokat. Szerintem éld az életed még ha nem is valódi, mert akármikor vége lehet. Élj boldogan mert azért élünk hogy örüljünk és nem hogy búslakodjunk. És ne ragadj le sokat emlékezni a mamádra, mert ha valaki a múltban él az rég nem jó. Örülj az életnek! ;)
2011. márc. 10. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!