Mi alapján választ mi bennünket a szerencse?
nagyon szépen köszönöm h ilyen szorgalmas voltál h még könyvöl is idéztél és tetszett is a dolog.ezekkel mind egyet értek.akkor tehát mondhatjuk azt is h mindennek köze lehet egymáshoz de igazából nincsenek megmagyarázható indokai ezekhez a dolgokhoz.köszönöm.
azért még várom mások véleményét is szivesen:)
Én is azt vallom hogy a "szerencsénket" az életünkben elkövetett jó és rossz cselekedetek határozzák meg.És hogy honnan tudjuk mi számít jónak vagy rossznak?Szerintem a Bibliából!Isten leveléből!1érdekes történet:volt olyan ismerősöm aki anyagilag nagyon le volt égve,1ezressel tartott az egyik bevásárló központba,tejet és kenyeret akart venni,viszont az út mentén egy férfit vett észre,táblával a kezében "pénzért munkát vállalok".Mellette 1kis gyerek ült.Ismerősöm oda ment és 500Ft-ot adott nekik,majd mikor megérkezett a bevásárlóközpont elé,és kiszált az autóból,valami megcsúszott a talpa alatt.egy tízezres volt az!"Adj másoknak,és néked is megadatik"-de fontos hogy szívből adj!Ha megnézitek a leggazdagabb embereket a világon mint pl:John D.Rockefeller,Andrew Carnegie-rengeteget adakozott és iparmágnás lett,Bill Gates is adómányozott bőven,ott van az Fc Barcelona-mindíg is sikeres klubb volt de soha nem volt annyira mint manapság,az egyetlen klubb amelyiknek nem a támogatók fizetnek a mezen elhelyezett "reklámért",hanem ők fizetnek az Unicefnek!És végig vernek/vertek mindenkit!Nem hiszem hogy ezek a dolgok véletlenek,"Adj másoknak,és néked is megadatik!"És ez csak egyetlen a sok bölcs mondat közül!Bibliát ajánlom mindenkinek!Nem vagyok szent,de ajánlom mindenkinek.+Brian Tracy könyveket is,ő 15éves kora óta kutatja mitől lehet az ember sikeres az életben stb.Na jó hosszú lett!:D
23F
de most ezzel a kis történettel megcáfoltad azt h igen is létezik szerencse.ha valaki szívből adakozik és ha vissza kapja azt a jótettet akkor ezekszerint van egy felsőbbrendü valami ami dönt ezekről a sorsszerü dolgokról.tehát végül is akkor az a 10000 ftos se véletlenül esett ki valaki zsebéből.nem??? bár ahogy én veszem.És akkor mi alapján esett ki a másik ember zsebéből a pénz?az viszont lehet h a havi fizetés volt azzal miért nem foglakozik senki?
de tetszik a véleményetek nagyon köszönöm...sokat lehet ám tanulni...írjatok még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!