Hogy készítsek szerencse talizmánt?
Szia!
Többféle módszer is van.
Mindenek előtt nem árt, ha megtisztítod hideg folyóvízzel. Ha van a közeletekben forrás, akkor ott; de végső soron a sima csapvíz is megteszi. Ez azért kell, hogy a nem tőled származó, nem tiszta energiáktól megszabaduljon. Ha kétséges a medál származása, vagy érzel valami negatívat vele kapcsolatban, akkor esetleg tedd egy éjszakára sóval teli tálkába a felszentelés előtt.
Aztán felszentelheted gyertyával (néhányszor áthúzni a lángon), füstölővel (a füstbe tartani), olajjal (felkenni), rituális fürdővel (beletenni), vagy rituális cserépben (egy rövid időre "elültettni"). Hogy ezek közül melyiket választod, az attól függ, hogy a medállal milyen tulajdonságot szeretnél erősíteni, vagy eseményt bevonzani. Ha például érzelmi természetű a kérésed, akkor érdemes vízzel, vagy olajjal szentelned. Ha anyagi, akkor földdel. Ez remélem logikus és követhető.
Az "eszközt" gondosan, a céljaidnak megfelelően válaszd ki. Gondolok itt pl. a gyertya színére, a füstölő illatára, stb.
Remélem, tudtam segíteni.
Szép napot neked!
ParlanDo
Nincs mit. :)
Itt, vagy privátban akár abban is tudok segíteni, hogy a te személyes talizmánodhoz konkrétan milyen felszentelés kellene.
Üdv:
ParlanDo
Öhm... te miről beszélsz?? O_o
Tudtommal én senkinek nem adtam még el semmit a világon... Innen a gyakoriról személyesen ráadásul összesen egy emberrel találkoztam, egy fiatalemberrel, akinek nincs barátnője, szóval ő nem lehetsz te. És őt is csak annyira nyúltam le, hogy a végén még a kóláját is én fizettem.
Szóval nagyon remélem, hogy csak összekeversz valakivel, és nem tudatos rágalmazás és hitelrontás... Mert akkor még esélyes, hogy be is perelhetlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!