Hogy készítsek szerencse talizmánt?
Figyelt kérdés
Szeretnék szerencsehozó nyakláncot készíteni, vagy legalábbis egy nyakláncomat "felavatni" szerencsehozó nyakláncnak, akik hisznek ebben, azoktól kérem, hogy segítsenek, mert nagyon szeretnék valami szerencsét, vagy valamit, ehhez kapcsolatos dolgokat mondjatok, köszönöm2011. aug. 24. 16:00
11/20 anonim válasza:
Biztos hogy jó ötlet a karmát befolyásolni? Örülnék ha válaszolna valaki "szakértő".
12/20 anonim válasza:
Kérdező: valaki feltett egy gusztustalan, rágalmazó kommentet, az a hozzászólásom neki szólt. Aztán jelentettem, és a moderátorok levették, azt köszöntem meg off-ban.
Utolsó: A karmánk adott, azt hozzuk magunkkal. A sorsunk is adott, azzal születünk. De kaptunk mindezek mellé szabad akaratot is. Pontosan azért, hogy ledolgozhassuk karmikus adósságainkat, és hogy a sorsunknak megfelelő módon terelgethessük az életünket. Már persze ideális esetben. :)
Szép napot nektek!
ParlanDo
13/20 anonim válasza:
Mondcsak Parlando, te is sátánista vagy?
14/20 anonim válasza:
Na EZT miből és milyen logikával sikerült kifacsarnod??
Egyébként köszönöm kérdésed, én anyanyelvista vagyok. Szóval egészen más hitrendszert követek, mint te.
15/20 anonim válasza:
Én nem vagyok sátánista csak úgy véltem hogy az első válaszoló is az. Nézegettem az oldalt és kiderült róla hogy a sátánisták nem olyanok mint ahogy gondoljuk. Nézd meg az első linket. Amúgy úgy sikerült kifacsarnom hogy oda is "szabad akarat követése" van írva. Csak egy kérdés volt, és én nem vagyok vallásos.
16/20 anonim válasza:
Pff... ezek szerint aki rendelkezik szabad akarattal, az sátánista? Ejha!
17/20 anonim válasza:
Ilyet nem állítottam, ezért kérdeztem meg mert kíváncsi voltam. Ilyen nagy baj?
18/20 anonim válasza:
Amúgy úgy beszélsz mint ha a sátánizmus olyan rossz lenne.
19/20 anonim válasza:
Igen, az én hitem szerint rossz.
20/20 dorimiku válasza:
Szia!Én is szeretnék ilyet készíteni és jó ötlet de úgy hallottam már hogy teli holdkor az ember ki rakja az ablakba de úgy hogy vízbe van és akkor is hat.Első válaszoló amúgy nem fordul ellen hogy akkor most balszerencsét hoz vagy te már próbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!