Le akarnak bennünket törölni a Föld színéről a földönkívüliek ?
2011. ápr. 28. 19:38
2/28 valakiakitnemismersz válasza:
Hát persze hogy................NEEEEEM!
4/28 anonim válasza:
NEM. inkább aranyos kis háziállatként tartanának minket.
5/28 anonim válasza:
Nooormális? Hát a földönkivüliek kivül vannak a földön, ahogy a nevükből is látható, mi meg itten vagyunk rajta, ezért nem tudnak törölni ha akarnának se kivülről!!
6/28 anonim válasza:
A bors nem igazán hiteles hírforrás.
Gondolj bele, az emberek mit tennének a földönkívüliekkel, ha találnának egy lakható bolygót...
Amerikai őslakosok
Gyarmatosítás
Vagy legalább nézd meg az Avatart.
Ha azt se, akkor nézz körbe, hogy bánik az ember a többi fajjal.
Nem is értem, miből gondolják páran, hogy majd védeni, irányítani, meg szeretgetni akarnának minket más faj tagjai...?! o.O
7/28 A kérdező kommentje:
de egyébként az nem semmi, ahogy a rakéta megsemisűlt mielőtt odaért volna ahová kellet volna
2011. ápr. 28. 20:05
8/28 anonim válasza:
Kötve hinném, hogy földönkívüli volt, mert ez, egy rakétára emlékezettet, meg arra, hogy leválik róla egy feje. Szerintem egy kísérletet láthattak.
9/28 anonim válasza:
20,02-es vagyok, csak dolgom volt.
Na szóval...
Be akarsz költözni egy jó kis lakásba, de tele van patkányokkal. Mit fogsz tenni először...?
10/28 A kérdező kommentje:
hát igen jók a gondolataid, mert igen kiírtanám az ősszesett mielőtt bekőltőznék.....
2011. ápr. 28. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!