Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Le akarnak bennünket törölni...

Le akarnak bennünket törölni a Föld színéről a földönkívüliek ?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 28. 19:38
1 2 3
 11/28 Tom Benko ***** válasza:
Először talán találnunk kellene egyet, utána megkérdezhetjük. Én egyébként optimista vagyok, ha egy faj felfedezi a csillagközi utazást, talán van annyi értelme is, hogy az erre még nem képes fajokat egyfajta rezervátumba zárva védje magától. Ez a kitörlésmánia az utóbbi idők apokaliptikus ET-filmjeiből származtatható szerintem.
2011. ápr. 28. 21:04
 12/28 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon remélem... Ők talán jobb gazdái lennének a Földnek.
2011. ápr. 28. 22:02
 13/28 Bocipók ***** válasza:
100%
Miért tennének erőfeszítéseket, ha az emberiség saját magát kinyírja szép lassan?
2011. ápr. 28. 22:03
 14/28 anonim ***** válasza:
Jobban félnek azok tőlünk annál, hogy idemerészkedjenek...
2011. ápr. 28. 22:08
 15/28 anonim ***** válasza:
ha ismernénk is a bolygónkat szentem akkor se.le se sz@rnak minket.
2011. ápr. 28. 22:13
 16/28 Tyler913 ***** válasza:
100%

Inkabb azt a kerdest tegyetek fel magatoknak,hogy egy olyan idegen fajnak,amely kepes tobb fenyev tavolsagbol iderepulni,ugyan mi szuksege lenne a mi kis sargolyonkra?

Lehet itt peldalozni azzal,hogy az europaiak hogyan bantak az indianokkal,csakhogy annak gyokere a feher ember arany utani vagya volt.Gyakorlatilag minden haboru gazdasagi indokok miatt tort ki,es nem azert,mert "annyira gonoszok vagyunk".Ebbol kiindulva,ugyan mit akarna egy fejlett faj elvenni tolunk? Kiszel Tundet?Hat ot vihetik...

2011. ápr. 29. 01:55
 17/28 anonim ***** válasza:
Igen biztos csak azért jönnek ide fényévekre távol az otthonuktól hogy kiirtsanak egy szinte már haldokló bolygóért egy olyan fajt ami egy hangyányit se közelíti meg az ők technikai fejlettségüket és tudásukat, számukra nekik még az őskorban élünk. Ha valóban annyira intelligensek (ahogy tartják őket) akkor mi értelme kiirtani egy "MÁR" lakott bolygót csak azért hogy nekik jó legyen? Mikor számtalan olyan bolygó lehet még szerte szét a galaxisban (ahol egyenlőre még nem alakult ki az evolúció) ahol megtudják szerezni azt amit keresnek anélkül hogy erőszakot kéne alkalmazniuk. Nem a mi bolygónk az egyetlen olyan hely ahol be lehet szerezni egyet s-mást, persze lehetnek olyanok is akik nem békés hanem ártó szándékkal közelednének mi felénk de hogy pont egy ilyet fogjunk ki magunknak annak kb. 3 a 7-hez az esélye hogy így történjen. Én abban hiszek hogy van annyi eszük hogy nem háborúval oldják meg azt amit máshogy is meg lehet oldani.
2011. ápr. 29. 15:09
 18/28 anonim ***** válasza:
az emberiség térdre fog borulni Zod előtt!
2011. ápr. 29. 16:26
 19/28 anonim ***** válasza:
De miért gondolja azt mindenki,hogy fejlettebbek nálunk?LEHET,hogy mi vagyunk sokkal fejlettebbek náluk.Azt mondtam,hogy LEHET,nem azt,hogy igen.
2011. ápr. 29. 23:21
 20/28 Tom Benko ***** válasza:
Ha mi vagyunk fejlettebbek, akkor ők még nem is tudnak rólunk.
2011. ápr. 30. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!