Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha az istenben hiszel akkor a...

Ha az istenben hiszel akkor a télapóban miért nem?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 23:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%

Istennek jobb a marketingje.

De rám nem hatott!

2011. febr. 27. 23:58
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Mert Isten az mindíg is volt és mindíg is lesz,és majd ha egyszer talán akkora problémád lesz az életben ,hogy úgyérzed senki nem tud majd segíteni csak a jó Isten,mondj el 1imát,és akkor majd rájössz miért érdemes Istenben hinni!

Télapóról és Istenről is mindenki azt hisz amit akar,mindenesetre minden jót kívánok neked!:D

23F

2011. febr. 28. 00:03
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Én a Télapóban hiszek, mert minden decemberben találkozok vele. Többel is.

Istent még nem láttam soha. Valahogy be kellene bizonyítania, hogy létezik...

2011. febr. 28. 00:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szent Miklós püspök volt, tehát ő is hitt Istenben. :)
2011. febr. 28. 01:02
 5/13 Tyler913 ***** válasza:
71%

A kettonek mi koze egymashoz?Es mit keres az ezoteria topicban?Ha meg mindenkeppen provokalni akarsz,akkor menjen a vallaskritikaba.

En hiszek Istenben,de tenyleg nem ertem,hogy jon ez a telapohoz?

2011. febr. 28. 03:42
 6/13 anonim válasza:
42%
Mert Isten volt van es mindig is lesz ennyire egyszeru!!!!!
2011. febr. 28. 03:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik korosztálynak kell egy szakállas öregember, akit sose látott senki, nagyon messze lakik, kívánságokat teljesít, és ha rossz vagy, akkor megbüntet.

Gyerekeknek ott a mikulás, a felnőtteknél már az Isten tölti be ezt a szerepet.A mikulás még csak virgácsot ad, Isten pedig örök kárhozatot. :)

Marivs

2011. febr. 28. 13:05
 8/13 Tyler913 ***** válasza:
90%

Marivs,kivancsi vagyok ra,hogy hogyan tudtad ezt ennyire leegyszerusiteni.Szamomra Isten se nem szakallas oregember,se nem kivansagokat teljesit,se nem buntet.

Sosem ertem,hogy emberek hogyan tudnak a temarol 0 tudassal ilyen altalanos kovetkezteteseket levonni,ugy,hogy meg raadasul altalaban rohadt okosnak meg felvilagosultnak is hiszik magukat.

2011. febr. 28. 17:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Hogyha hülye vagy,akkor mért nem?
2011. febr. 28. 18:08
 10/13 anonim ***** válasza:

olyan szörnyű, hogy ennyi hitetlen ember van, akik céltalanul élik az életüket, egyik napról a másikra, azt állítják magukról, hogy boldogok, pedig nem, lehet, hogy ez vallásos embert hülyének néznek, de ő legalább hisz a jobb jövőben, abban, hogy később minden jóra fordul, van aki bármikor segít, ha bajban vagyunk, nekem már annyi mindenben segített, református vagyok, 4 éve konfirmáltam, és vagy elhiszitek, vagy sem, de előtte engem se érdekelt a téma, de utána minden más lett, sokkal jobb (ez most egy kicsit tényleg szekta hangzatú volt...), véleményem szerint, az a legundorítóbb, mikor valakit a hite miatt ítélnek el, miért fáj az valakinek, hogy egyes emberek hisznek valamiben?

a mikulásról meg annyit, hogy eredetileg, nem ez volt a célja, mint manapság...

2011. febr. 28. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!