Ha az istenben hiszel akkor a télapóban miért nem?
Istennek jobb a marketingje.
De rám nem hatott!
Mert Isten az mindíg is volt és mindíg is lesz,és majd ha egyszer talán akkora problémád lesz az életben ,hogy úgyérzed senki nem tud majd segíteni csak a jó Isten,mondj el 1imát,és akkor majd rájössz miért érdemes Istenben hinni!
Télapóról és Istenről is mindenki azt hisz amit akar,mindenesetre minden jót kívánok neked!:D
23F
Én a Télapóban hiszek, mert minden decemberben találkozok vele. Többel is.
Istent még nem láttam soha. Valahogy be kellene bizonyítania, hogy létezik...
A kettonek mi koze egymashoz?Es mit keres az ezoteria topicban?Ha meg mindenkeppen provokalni akarsz,akkor menjen a vallaskritikaba.
En hiszek Istenben,de tenyleg nem ertem,hogy jon ez a telapohoz?
Mindegyik korosztálynak kell egy szakállas öregember, akit sose látott senki, nagyon messze lakik, kívánságokat teljesít, és ha rossz vagy, akkor megbüntet.
Gyerekeknek ott a mikulás, a felnőtteknél már az Isten tölti be ezt a szerepet.A mikulás még csak virgácsot ad, Isten pedig örök kárhozatot. :)
Marivs
Marivs,kivancsi vagyok ra,hogy hogyan tudtad ezt ennyire leegyszerusiteni.Szamomra Isten se nem szakallas oregember,se nem kivansagokat teljesit,se nem buntet.
Sosem ertem,hogy emberek hogyan tudnak a temarol 0 tudassal ilyen altalanos kovetkezteteseket levonni,ugy,hogy meg raadasul altalaban rohadt okosnak meg felvilagosultnak is hiszik magukat.
olyan szörnyű, hogy ennyi hitetlen ember van, akik céltalanul élik az életüket, egyik napról a másikra, azt állítják magukról, hogy boldogok, pedig nem, lehet, hogy ez vallásos embert hülyének néznek, de ő legalább hisz a jobb jövőben, abban, hogy később minden jóra fordul, van aki bármikor segít, ha bajban vagyunk, nekem már annyi mindenben segített, református vagyok, 4 éve konfirmáltam, és vagy elhiszitek, vagy sem, de előtte engem se érdekelt a téma, de utána minden más lett, sokkal jobb (ez most egy kicsit tényleg szekta hangzatú volt...), véleményem szerint, az a legundorítóbb, mikor valakit a hite miatt ítélnek el, miért fáj az valakinek, hogy egyes emberek hisznek valamiben?
a mikulásról meg annyit, hogy eredetileg, nem ez volt a célja, mint manapság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!