Milyen foglalkozást válasszak egy indigó gyermeknek?
ilyen nincs hogy indigógyerek.
és majd ő választ magának, ha eljön az ideje, take it easy.
Indigógyerek? Látta az aurájában??!
Ne haragudj de te minden hülyeséget elhiszel? Az anyósom óvónő és diplomás pedagógus nyugodtan megkérdezheted indigó, kristály, stb... stb... gyerek nincs, csak HÜLYE! És a szüleik ilyen baromságokat mondanak rájuk hogy ne kelljen égni miattuk.
Ahogy elnézem a leírást a te gyereked értelmesnek tűnik, akkor ne égesd már ilyenekkel!
Szerintem ez a kérdés kamu.
De ha mégsem:
Majd ő eldönti, hogy mi akar lenni. Ennyi idősen még nem lehet tudni, bármi lehet belőle. Valószínűleg minden hónapban más szakma fog majd neki tetszeni, ráér eldönteni, mikor már elég érett lesz hozzá.
Neked az lenne a "feladatod", hogy támogasd, foglalkozz vele sokat, adj meg neki mindent, amit tudsz. Ha valamiben tehetséges (és szereti is!), akkor segíts neki, stb.
De ne akarj helyette dönteni, vagy a saját akaratodat ráerőltetni. Ha kicsi is még, ő már akkor is egy saját akarattal rendelkező ember. Ha kényszeríted, hogy azt tanulja, amit te akarsz, akkor csak idegbeteg, boldogtalan felnőtt lesz belőle.
Ja, és szerintem ezt az indigó dolgot ne nagyon emlegesd a gyerek környezetében, mert barátai sem lesznek.
Szerintem most csak tanuljon, játsszon, szórakozzon és csinálja azt, ami neki jól esik.
Később pedig döntsön ő a saját életéről, mert joga van hozzá! Neked pedig kutyakötelességed lesz elfogadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!