Iskolai problémák a Tanítónénivel?
Most 5-es a kisfiam. Eddig nem lehetett megbuktatni, bár a tanítónénink sokszor kérte tőlem, de Én nem engedtem neki. Jól nevelt, okos és szófogadó a drágám, nem értettem eddig mi a baja vele a tanítónéninek. Aztán most gondolkoztam és eszembe jutott, hogy akkor kezdődtek a problémák, amikor egyszer az egyik szülői után elmeséltem neki, hogy indigó gyerek a pici fiam. Az neki nagfyon nem tetszett, mert még ágált is ellene és azt merte állítani hogy ilyen nincsen. Én akkor rá hagytam, mégis a tanítónéni ildomos vele jóban lenni, de azóta sokszor keresztbe tett a fiamnak ! Sok fekete pontot hozott haza utána, meg kiállította a sarokba. Gondoltam majd elmúlnak ezek az idők, de most pedig meg akarja buktatni a fiam. én nem értem miért nem lehet elfogadni, hogy vannak indigó gyerekek, akik bár sokkal különben mint a többiek, de kis odafigyeléssel lehetne tolerálni az egyediségüket. Elvégre azért születtek, hogy nekünk a társadlomnak tegyenek jót.
Most azt mondja a Tanító néni, hogy mivel mert nem tud folyékonyan olvasni és a betűket sem ismeri ezért évismétlésre fogja bocsájtani. Én ezt nem értem. A kicsim sok szót már jól ki tud olvasni, igaz hogy néhány betűt kever és nem mindíg ismeri fel, de jól elboldogúlt eddig is. Én nem tudtam vagy 5-es koromig olvasni meg írni sem és pedig akkor nem volt ez a nem buktathatunk meg korszak. Büszke vagyok arra, hogy végűl jó eredménnyel végeztem el 10 év alatt a kisegítőt, mert a szüleim nem foglalkoztak velem.
Mit lehetne tenni, most vigyem át másik iskolába ? Beszéljek az igazgató nénivel ? Miért nem lehet elfogadni, hogy különlegesen értelmes a pici fiam, csak később fog előjönni, de ha erőltetik ezzel, hogy minnél előbbb tanuljon már meg olvasni szöveggel, akkor soha nem fogja kibontakoztatni különleges emberiség megváltó képességeit.
18:09, vedd már észre :D "kibontakoztatni különleges emberiség megváltó képességeit."
ilyet csak az ezotériát parodizálók írnak :D
A problémádra a válaszokat egy hasonló problémával küszködő anyuka kérdésénél megtalálod. Itt a link, olvasgass:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__1..
Hány ilyen kérdést fogsz még feltenni, anyukám?
Fordulj a kristálygyerekek érdekvédelmi csoportjához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!