Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért halnak meg olyanok,...

Miért halnak meg olyanok, akiknek még nincs itt az idejük? (lent)

Figyelt kérdés
Úgy értem, miért halnak meg pl. újszülöttek születés után, mit tettek, hogy meghaltak, miért kellett úgy születniük? amikor várták őket, boldogak voltak, amikor megszületett, de kiderült, hogy nem lehet az övék, mert más sosrs jutot neki. tudom, hogy ilyen az élet, de miért? (Azért foglalkoztat ez mert szoktam ezen gondolkodni, azóta, hogy megtudtam, így halt meg az ikertestvérem.. :()
2011. febr. 9. 16:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

kisibolya:

A legkevesbe sem akarom megbantani, es higyje el, ha szemelyesen becsongetnek Onhoz, nem kerdeznem meg, hogy miben hisz, de ha mar On leirta, akkor engedje meg, hogy reagaljak ra

oszinten bantas nelkul mondom, hogy On egy rettenetesen egyszeru leny.

2011. febr. 9. 17:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez most dicséret, vagy elmarasztalás?
2011. febr. 9. 17:54
 13/19 anonim válasza:
A vitába nem igazán kapcsolódva a kérdésre válaszolva... Szerintem az ilyen esetek nagy része a biológiából eredeztethető, azonban az estek kis százalékában valóban karmikus eseményről van szó, de azt akivel/akikkel történik tudják hasznosítani (tudják az okát, és tanulnak belőle, elgondolkoznak rajta...stb.).
2011. febr. 9. 17:57
 14/19 anonim ***** válasza:

a csecsemőhalál egyik oka a veleszülettt betegség, vagy életet kizáró testműködési hiba.

Gyászos, és szomorú, de jobb lehet sokszor, mint egy életen át gondoskodni egy magatehetetlen, állandóan beteg emberről, miközben a sok fájdalomban a szülők kimerülnek, és lassan haldokolnak..

2011. febr. 9. 21:57
 15/19 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok, és nagyon szomorú vagyok, hogy néhány régi barátunk, osztálytársunk már nincs az élők sorában. Olyan furcsa, hogy akivel együtt nőttem fel, és közös álmokat szőttünk, és elképzeltük, hogy öreg mami korunkban majd mit fogunk csinálni, stb... És egyszercsak a semmibe foszlik minden, mert az egyikünk meghalt. Miért kell meghalni egy szép fiatal lánynak? És egy jóképű, sikeres srácnak? Nem kell önpusztító dolgokra gondolni. Volt akit betegség vitt el, volt akit elgázoltak. Tudom, hogy ez az élet rendje, hogy nem mindenki öregszik meg, de mégis fáj, hogy olyan embereket is elveszítünk, akik még vígan élhettek volna.
2011. febr. 9. 22:10
 16/19 anonim ***** válasza:

16:21-essel értek egyek. Az élet a tapasztalásról, tanulásról szól. Arról, hogy mindent megtapasztaljunk, és ebbe a mindenbe beletartozik az is, hogy milyen csecsemőként/ártatlanként meghalni, vagy hogy milyen egy ilyen személyt elveszíteni.

A szüleid például egészen biztosan sokat formálódtak ettől a szomorú eseménytől, tehát nem lennének most ugyanezek az emberek enélkül a tapasztalat nélkül.

Az ilyen nehézségek és fájdalmak formálják az embert, és ha képesek vagyunk tanulni belőlük, akkor ezek által válunk jobb emberekké.

2011. febr. 9. 22:41
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

en csak azt nem ertem, hogy van ugye az, hogy az eleven szulokhoz tartozo emberi fajnal akar csak az osszes tobbi elevenszulonel elofordul szuletesi rendellenesseg, szuletes utani halal. Akarmerre nezunk ezt latjuk. Meg az is megesik, hogy a tengerben mondjuk pont arra megy egy capa es hopp vege is a 3 honapos fokabebinek.

Ott a termeszet rendjevel magyarazzuk, itt meg megis vannak olyan szellemi problemaval kuzdok, akik belemagyaraznak kuldetestudatot. MIert????

Annak ellenere mondom ezt igy, hogy egy gyermek elvesztese a legszornyubb tragediak egyike lehet, hisz a magyar nyelvben meg szavunk sincs ra.

En meg azt gondolom, hogy az ilyen mesekkel artotok annak az embertarsatoknak, aki elveszti a gyereket,(jelen esetben testveret) mert elkezd mogotte kuldetest keresni es nem hagyjatok ot, hogy lezarja a fajdalmas multat.

AZert a szuletes utan eltavozo zsirafbebinel milyen kuldetes van? mitol lesz jobb zsiraf, vagy rossazbb?

a hittel mindig ez a baj, barmilyen hulyeseget bele lehet magyarazni, hisz ugysem kell bizonyitani, sot a bizonyitekok sora sem fogja meggyozni a hivot, pedig mint emlitettem sajat magat, illetve a csaladtagjait veri at.

kedves kerdezo. szerintem komplikacio volt a szulesnel. Ebben ertelmet, magyarazatot keresni folosleges, annal is inkabb, mert amig Semmelweis nem kezdte el mosatni a szuleszek kezet akik boncolasrol mentek szultetni, vizsgalni, sokkal tobb csecsemohalal volt.

a( hivok logikaja menten) Semmelweis elotti idoben sokkal tobb "kuldetestudatos ember" volt a foldon mint azota hisz akkor meg 15 % ot is elerte a szuleszeti halalozasok szama...

2011. febr. 9. 23:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a válasz:

Azért, mert az élet: "egy halálos betegség"

2011. febr. 10. 14:13
 19/19 anonim ***** válasza:
48%

23:03-asnak... Nem vitatkozás céljából írom, csak megjegyzés. Szerintem azt eddig is sejthette, hogy komplikáció volt, de a kérdéséből azt lehet sejteni, hogy neki ez a válasz nem elég, hogy le tudja zárni a múltat, ahogy te fogalmaztál. Mi csak egy másik alternatívát ajánlottunk, ami lehet, hogy könnyebbé teszi ezt. Mivel többféle választ is kapott, van lehetősége megtalálni azt a lehetőséget, amit el tud fogadni.

Kinek a biológia magyarázat segít, kinek a "küldetéstudat", hogy a te szavaiddal éljek. A lényeg, hogy megtalálja azt a megoldást, ami segít neki továbblépni.

2011. febr. 10. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!