Miért írnak olyanok az ezotéria témához azok akik nem hisznek benne vagy akiknek nem volt ezzel kapcsolatban élményük?
Sok szór észrevettem hogy olyanok írnak kioktatást akik nem hisznek a természetfeletti vagy a UFO észlelésekben stb..
Azok minek írnak ide?
És ha lehetne azok akik csak kioktatni jönnek ne is jöjjenek.!!
Az nem baj, ha olyanok is írnak ide, akik nem hisznek az adott témában állított dolgokban. Addig, amíg a vita egészséges medrekben folyik, hadd írjanak! "Hallgattassék meg a másik fél is!"
Az viszont nekem sem tetszik, amikor csak "brahiból", piszkálódni jönnek ide meg más (pl. vallás) kategóriákba is!
Az viszont annál inkább zavar, hogy nagyon sokan nem a megfelelő kategóriába teszik fel kérdéseiket! Lásd:családi kapcsolatok! Itt aztán minden előfordul!
Hogy a "Terhes vagyok-e" kezdetű kérdésekről ne is beszéljek!
Vagy ott van a "fogyókúra":
"170 cm/45kg - mennyit kell még fogynom?"
ŐRÜLET ! ! !
És csak megemlítem a "Szerelem, szex" (18 éven felülieknek szóló kategóriát. (Hány évesen vesztetted el? Válaszok 12... 13... 14... Vagy " Nagyon ciki, hogy 14 évesen még szűz vagyok?)
Tehát írjanak csak nyugodtan a "hitetlenek" is, egészséges vitában hamarabb lehet kideríteni az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!