Jelent az valamit, ha az álmomban fekete összeaszalódott csecsemők voltak, akiknek a szájában mutatóujj volt?!
Az álmoskönyv szerint a gyerek/csecsemő/kisbaba PLETYKÁT jelent...
Tehát az álomfejtés szerint csúnya nagy ronda pletykára számíthatsz!!!...
Valami olyan lesz rólad pletykálva, aminek nagyon nem fogsz örülni...
Persze, ez csak babona, nem kell hinni benne... :-))
Elég groteszk és borzalmas kép.
Én démoni közeledésre gondolnék, de kétlem, hogy sikerült volna hozzád férkőzniük, úgyhogy nyugi :)
Nagy valószínűséggel rontást rakott rád valaki.
Keress fel egy jóst és kérj rontáslevételt, de ne valami olcsó kamut. (kb 20000 forintért már nagy valószínűséggel normálisan elvégzik)
Kedves 21:04!
Csak annyira vagyok debil mint amennyire Te... :)
Nem tehetek róla, hogy ilyeneket álmodok!
Vajon minek neveznél, ha hallanád az álmom többi részét?! :)
A válaszokat pedig köszönöm mindenkinek!
Ne aggódj, múltkor én is azt álmodtam, hogy megyek anyummal meg pár ismerősömmel lefele egy lépcsőn, de tudtam hogy vigyázni kell mert jöhet a villamos. És akkor jött szembe velünk a "villamos", egy nő húzta, és azt mondta sajnos elütött egy csajt aki nem ugrott félre, még most is ott van a kerekekre ragadva alul, és ahogy ment, húzta maga után a vércsíkot, én meg éreztem a vér undorító szagát és a hányinger kerülgetett hogy ott van alatta valami szétzúzott tetem. De nem láttam. Látod, mind debilek vagyunk :-D Én is.
Miért, mi volt még az álmodban?? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!