Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ezotéria kategóriába miért...

Az ezotéria kategóriába miért mennek olyanok válaszolni, akiknek finqjuk sincs a témához?

Figyelt kérdés
Akik olyanokat válaszolnak, hogy ez baromság stb.
2010. máj. 31. 12:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Talán mert sokszor olyan a kérdés ami már nevetséges.

És talán mert igazuk is van :D

Persze én inkább hanyagolom azt a kategóriát, mert csak felhúznám magam...de ők úgy látszik kibírják.

2010. máj. 31. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
sok szemfényvesztő kuruzsló van...
2010. máj. 31. 12:53
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Én azért mert vicces.
2010. máj. 31. 13:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert amiről nem tudunk semmit, az ugyebár csak butaság vagy koholmány lehet. Amikor nem ismerte az emberiség az elektromos áramot (nem tudta generálni, sem mérni), akkor az is elég humbugnak tűnt. Én pl nem írok olyan témába amiről nem tudok semmit, vagy nem értek vele egyet, mert az kb olyan lenne, mintha bemennék egy diszkóba, ácsorognék a táncolók között, és azt mondogatnám "de hülyék vagytok, milyen zene már ez", mivel én nem szeretem az olyan zenéket. Véleményt kifejezni persze lehet, de így van értelme?
2010. máj. 31. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne idegesítsd magadat miattuk, és ne is használj nem ide illő szavakat, ha ezós vagy tényleg.
2010. máj. 31. 21:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem ezós, hanem ezotériával foglalkozó ember.
2010. máj. 31. 21:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Pont azért, mert fingjuk sincs a témához, vagyis alapból úgy gondolják, hogy ebben a kategóriában az emberek csak abszurd dolgokról és hülyeségekről beszélnek.

Persze, tényleg gyakran vannak idióta kérdések, ilyenkor feltámad bennük valami "ki ha én nem" viselkedés, és úgy vélik, ideje megmondani a frankót:) Én szeretem az ezotériát és okkultizmust, de olykor már-már nekem is ingerem támad arra, hogy egyik-másik kérdezőnek megmondjam, a véleményem - csak aztán visszafogom magam :) Minek idegesítsem magam mások ostobaságaival? :)

2010. jún. 1. 13:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Én ezós vagyok, de nekem sincs finq-m.

Látod, ezért.

2010. jún. 1. 13:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Amúgy én q-t írtam, és nem g-t, de mindegy. Már megtudtam, ami érdekelt, az utolsó előtti kifejtette jól.
2010. jún. 1. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:
minden témakörben vannak bunkók meg okostojások.ennyi.
2010. jún. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!