2010. Világvége. Hiszel benne?
Figyelt kérdés
Ez ijesztő a számomra. Belegondolni, hogyha ez mind igaz, akkor már alig van mit élnünk. Szerintetek történik majd valami, vagy ez is olyan kacsa mint a 2000-re jósolt világvége? Írjatok!2011. febr. 3. 21:23
31/40 anonim válasza:
remélem. Kezd nagyon elcseszett lenni ez a világ
34/40 anonim válasza:
A filmben is mázlink volt... XD
35/40 anonim válasza:
Persze, hiszek benne, de mindent, minden nap ugyanúgy teszek, mint az előző nap és nem kutatom, melyik lesz az a bizonyos nap..
36/40 BlackSword válasza:
"nincs kertünk, ha arra gondoltál h azt kapáljam. :D"
Akkor sürgősen keress egyet, mert ahhoz nem kell ész... De majd meglátjuk... De ha nem lesz semmi, akkor ugye fizeted a sörömet életem végéig???
37/40 anonim válasza:
Blacksword, csúnya dolog a saját hasznodra fordítani a sorsot xD
38/40 BlackSword válasza:
Nem fordítom a sorsot a saját hasznomra, hanem csak ajánlottam egy fogadást... Az egy más dolog, hogy én nem veszíthetek rajta semmit, de ha valaki ezt nem vállalja az ne is beszéljen világvégéről...
39/40 anonim válasza:
én benéztem a google-ba és huhh...megdöbbentem...figyelj majd 2013elején kiderül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!