Túlvilági megnyilvánulások illetve jelek?
Érdekes, ilyenkor elgondolkodok hogy lehet hogy tényleg van sors, megvan írva az hogy mikor halunk meg, mi a célunk az életben... nem tudom sajnos.
Részvétem...
Kedves Kérdező!
Tudom mit érzel, és talán tudok neked a saját élményem kapcsán vigaszt nyújtani.Két évvel ezelőtt veszitettem el a férjemet.Hosszú ideig tartó betegség után,mégis váratlanul .Kórházban, éjszaka érte a halál. Nem foghattam a kezét.Akkor éjjel elővettem a fényképalbumot.Előttem volt a szerelmes ifjú,az apa,és a betegségtől meggyötört kedves arca.Szólni már nem szólhattam hozzá,igy irtam neki egy levelet.Megköszöntem a szerelmét,a ,szeretetét,azt,hogy volt nekem.Ezzel a könnyáztatta levéllel temettük el.Álmaimban azóta is velem van.Talán elhiszed,olykor sajátos módon üzen is.Van egy zenélő könyvem,mely több évi hallgatás után egy évvel ezelőtt megszólalt,és zenél azóta is spontán és váratlanul.Különösen életem fontos történései során.Tudom,hogy az Ő szeretete nyilvánul meg egy másik dimenzióból.Legyen közös vigaszunk az a bizonyosság,hogy a szeretet örök és halhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!