Van itt már valakinek túlvilági tapasztalata?
Arra gondolok, hogy valami szerencsétlenség folytán meghaltál, de vissza tudtál jönni az élők közé. Mit lehet látni ilyenkor?
Valahogy nem akarom bevenni ezt a folyosó végén egy fehér fény dumát.
Vagy ha ismertek valakit aki átélt ilyet, akkor meséljétek el!:)
Normális válaszokat várok, nem vagyok bogaras csak érdekel, hogy mi van odaát;)
A szerény véleményem az, hogy amíg az ember a klinikai halál állapotában van, addig arról fantáziál, ami őt a legjobban foglalkoztatja, ez olyan lehet, mint egy rém, vagy lázálom.
Az agyhalál beálltával a tudat megszűnik létezni, ami ezután következik az a teljes kikapcsolás, se kép, se hang, egy végtelen, álomtalan lét.
Persze mindenki hihet valamiben, túlvilágban, lélekvándorlásban, azonban ha reálisan nézzük, ennek a megoldásnak van a legnagyobb esélye.
Engem hoztak már vissza. Balesetem volt,és megműtöttek.A műtét közben megállt a szívem,de vissza hoztak..Hogy mi éltem át?
Semmit.Amikor felébredtem az intenzív osztályon a doktor szépen lassan elmondta,hogy a műtét sikerült,de egy kis időre megállt a szívem,ezért további vizsgálatokra lesz szükség..Ha nem mondja soha nem tudom meg...
AZóta teljesen egészséges vagyok testileg és szellemileg is,és nincsenek rémálmaim sem a túlvilágról..
36/N
Utolsó sajnálom, örülök hogy rendbejöttél!:)
De ez a megszűnik az egész világ ez nagyon lehangolt:S Azt hittem hogy lesz egy kis vigaszom ,hogy a halál után is szép az "élet".
Nem akarok meghalni, nem akarok tudatlanul nem létezni:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!