Hogyan tudok meditálni, ha még sohasem próbáltam?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy kell, mármint gondolom vannak erre szabályok. Elég annyi is, hogy leülök, és kikapcsolom magam?2011. jan. 30. 17:33
1/2 anonim válasza:
A meditálás nem jelent mást mnt azt,hogy "a mostban lenni"a legjobb ha egyedül vagy gyertyát gyujtassz, beteszel egy kellemes zenét, majd leülsz és a légzésedre figyelsz,mondogathatod is magadban,hogy most belélegzem ,most kilélegzem,tehát a levegővételedre figyelsz.Feltöltheted magad a 4-elem erejével,vagy a csakráidat tisztíthatod,nagyon sok lehetőség van.
2/2 anonim válasza:
Meditálni nehéz. Az a lényege, hogy ne legyen godnolat az agyadban. Ha nincs godnolatod, be tud jönni az univerzális energia. A godnolatok összezavarják az energia útját. Nagyon nehéz a godnolatokat megállítani. Letiltani. Ha mondogatod a ki és belégzést, figyeled a lélegzeted, az jó. Számolhatod is a lélegzeted, és ha észreveszed, hogy máshol jár az eszed, akkor kezd előről. Figyeld meg, hoyg hányig tudsz elszámolni godnolatok nélkül. Már három is jó eredmény. Nekem egyszer tényleg sikerült a 99. Csak akkor weszembejutott, hogy ez már majdnem száz. Ezzel lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!