Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan személy aki úgy...

Egy fiatal ember kérdése:

Van itt olyan személy aki úgy gondolja hogy már meg világosult?

Figyelt kérdés

Ha igen hány éves voltál mikor meg történt, volt valami furcsa dolog ami rávezetett vagy csak a sok tapasztalat szerzés után össze állt a kép? Meddig gyűjtötted a tapasztalatot míg elérted a meg világosult állapotot?

Kérem, a szkeptikusok kíméljenek a kritikától, van elég furcsa kérdés e oldalon inkább ott nézzék hülyének a kérdezőt.

2011. jan. 28. 16:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Aki a "mostban" él az mind megvilágosult,vagyis tiszta az elmélye nem függ az EGÓ-tol,mert az EGÓ vagy a multban vagy a jövőben van sosincs a jelenben.
2011. jan. 28. 19:31
 12/21 anonim ***** válasza:

ha arra gondolsz megvilágosodás alatt, hogy az egyén megtudja, hogy mi az ember valójában, mi a világ(és hogyan jelenik meg) és mi Isten(nem a közhitben szereplő istenképekre gondolok), és természetesen be is látja ezeket(nem csak vakon elhiszi, azaz józanul és végiggondolja), akkor vannak ilyen emberek szerintem még itt az oldalon is. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. jan. 28. 20:10
 13/21 anonim ***** válasza:
A 8 video óriási! Kösz a küldőnek.
2011. jan. 28. 22:43
 14/21 anonim ***** válasza:
Mit jelent megvilágosodni? Úgy tanultam, hogy meglátni innen a Földről azt a nem földi, nem anyagi világot, megtudni, hogy mi a dolgunk itt, és mi lesz vagy volt ott, meglátni a Teljes Világot, ami nemcsak az anyagi világból áll. Én "ezen dolgozom", de még nem tartok ott. Ha megkérdik tőlem a három kívánságomat, akkor ez lesz az első.
2011. jan. 28. 22:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Szívesen! :) Ugye végignézted/nézed mind a 8-at? Érdemes.
2011. jan. 28. 22:54
 16/21 anonim ***** válasza:
2011. jan. 28. 23:10
 17/21 anonim válasza:
Minden reggel,amikor felkel a nap,megvilágosul.
2011. jan. 29. 01:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Még nem, de mindjárt folytatom!
2011. jan. 29. 20:11
 19/21 anonim ***** válasza:

És ha végignézted, milyen volt?

Mert nekem szinte megváltoztatta az életemet, annyira nagy (jó) hatással volt rám, és remélem, rád is. :)

2011. jan. 30. 09:46
 20/21 anonim ***** válasza:

a 8 videósnak üzenném, hogy amit az első videóban ír, hogy érezzünk vágyat az igazságra, az élet igazságának megtudására, azt én megtettem, és képzeld el megkaptam a leírást cakkumpakk az egész létezésről. a való igazságot, azt, hogy mi az ember, mi a világ(és hogyan jelenik meg nekünk) és mi Isten valójában. szóval nem kamu a videó, és tényleg keresni kell...bár ezt most lerövidíthetjük. :P

Viszont abban annyi eltérés van, vagyis azt vezeti elő, hogy az ember hiába csinálja direkt a népbutítást, azért teszi, mert téved és erre hiszi, hogy jó, hogy kell.

no mindegy nem részletezem, ha valakit érdekel ez a mű szól úgy is...mivel ez magyarázatokat is ad, nem csak kijelentéseket tesz. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. jan. 30. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!