Vajon tényleg így gondolja, vagy csak?
elmentem ma egy előadásra...és az előadás végén odamentem ez előadohoz... hogy elkérjem a számát mert szerettem volna elmenni egy részletes tenyérellemzésre..szoval elkértem a számát és akkor mondta, vagyis kérdezte, hogy milyen a megérzőképpeségem ... mondtam neki, hogy nagyon jóó , amiigaz is... és mondta, h érzi rajtam , hogy nagyon nagy tehetségem van ehhez és hvmit azzal kapcsolatosan is , hogy zöld a szemem meg mittom én...szoval lényeg , h mondta h figyelt előadás alatt és , h szerinte mindenképpen megkénne probálnom... szoval elköszönéskor is mondta , h mindenképpen hivjam fel és megtanít mindenre :DD
szerintetek?
Egyet jegyezz meg!
Barmikor erzel valamit, ami arra utalna, hogy Te kepesseged az kulonleges, akkor azt ne mastol vard, hogy megtanitsa Neked,
hanem arra a "megerzesre" koncentralj es fejleszd a belso erzekeid hasznalatat.
pl. Nekem tehetsegem van ahhoz, hogy amikor beteg egy ember es megerintem, akkor "tudom", hogy mi a betegseg kivalto oka, es egybol tudom a kezelesi modot!
Aztan jon valaki, aki azt mondja, hogy O erzi, hogy En kepes lennek az aura latasra, es menjek el.
Nem fogadnam el, mert nem erdekel az, amit O mond, es nem is erzem azt, hogy ehhez tehetsegem lenne.
Erted?
Nagyon vigyazz, mivel a mai korszakban nagyon sok az Aki tud, es lat, es nagy tehetseg,
de hidd el, hogy ezeknek nagy ara van, mert ezt lehet tapasztalni es latni.
Így van! Ne adj bizalmat egyből egy idegen embernek !!
Előbb nézz utána ki Ő !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!