Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A. J. Christian - Mit keresett...

A. J. Christian - Mit keresett Isten a nappalimban? C. könyvét aki olvasta milyen élményekkel gazdagodott?

Figyelt kérdés

még csak 60. oldalnál járok, és végig úgy olvastam a könyvet, bólogattam, helyeseltem, minden szavát értem, világos mint a nap. 19 vagyok, és imádtak régen a csillagászattal főleg, nagy, teremtéssel, egoval kapcsolatos dolgokkal foglalkozni. főleg az összeesküvés elmélet ami nagyon ráment az agyamra és hihetetlenül megtagadtam dolgokat. Chris könyve után, nem tudok ezzel foglalkozni, csak csupán magammal, a Létemmel :)

Nektek mi a véleményetek erről?

2011. jan. 12. 23:52
 1/3 anonim ***** válasza:
ne mások véleményével foglalkozz és ne is azzal kinek mit adott a könyv, mert ahány ember annyi féle érzés, annyiféleképpen olvassa stb. a lényeg hogy neked mit adott. ennyi.
2011. jan. 13. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:
amúgy az sem mindig jó, ha minden szavát érted ....
2011. jan. 13. 11:12
 3/3 A kérdező kommentje:
jól van :)
2011. jan. 13. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!