Miért éreztem azt hirtelen, hogy fázom?
Figyelt kérdés
Volt már valakivel olyan, hogy kettesben beszélget valakivel egy szobában, aztán egyszer csak hirtelen, minden ok nélkül elkezd fázni?2011. jan. 9. 18:12
1/6 anonim válasza:
Nálam az szokott előfordulni, hogy amikor este fekszem az ágyamban és pl olvasok/gépezek/bármi, hirtelen jeges levegőtömeget érzek magam mellett, de nem olyan, mintha a szél lengedezne, végigvonul mellettem és vége is. Nem tudom, mitől van.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy válasz e erre a kérdésre, de leírom ide. Azt sem tudom, hogy ugyanazt érezzük e, de gondoltam ezt a "tapasztalatot" megosztom.
Következő az érzés. Hirtelen tör elő. Olyan, mint ha a mellkasomban (pontosabban a tüdőmben) keletkezne egy "légbuborék" ami hideg. ÉS ez szétterül a végtagjaimban.
És ezt a hidegséget érzem. Ez olyankor szokott lenni, ha egy számomra fontos lány (tőlem távol) éppen rólam hoz egy komoly döntést. (például, hogy jár e velem, vagy azt, hogy szakít velem)
Lehet, hogy a szkeptikusok ki fognak röhögni vagy lepontoznak. De leteszteltem. Nálam tényleg működik...
(Ha nem ezt érzed, akkor bocs a felesleges válaszért)
3/6 anonim válasza:
Én is, és még pár haverom akinél van szellem ugyanezt figyelték meg. Ülök a meleg szobába és hirtelen árad rám a hideg levegő( nem, nem én fázok ), pedig sehol sincs huzat.
4/6 anonim válasza:
Honnan tudom, hogy van-e nálam szellem?
5/6 anonim válasza:
Velem olyan esett meg, hogy hajnalban etettem a babámat és hirtelen éreztem ilyen hideg fuvallatot, reggel kiderült, hogy a párom mamája, aki eléggé szeretett engem is, reggelre meghalt. Azóta sem éreztem ilyet. Kissé furcsa egybeesés.
6/6 anonim válasza:
Ugyanez történt nálam is tegnap este. Hirtelen hideg levegő érzés annyi különbséggel, hogy először a jobb szememnél utána a bal szememnél éreztem ezt. :/ Tényleg szellem lenne? Jó vagy rossz szellem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!