Éjszaka hirtelen 1 óra fele tv előtt elkezdtem remegni mint atom, éreztem hogy beteg vagyok fájt a fejem szédultem erőm nulla volt 5 kor már fent votl. Am mert annyira szarul voltam 39 es lázam volt?
Figyelt kérdés
Most már úgy ahogy csökkentek a panaszok van még 1 kis húemelkedés, ezzel elmenjek még az orvoshozMeg mi lehetett ezM? olyan hirtelen jött.Meg a torkom is iszonyatosan fájt.2010. jan. 20. 15:17
1/6 anonim válasza:
Én lázzal mindig elmegyek dokihoz.
Már amikor 10 évente van 1x:-)
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért. Amúgy most is 38,5 ös lázam van. Szóval holnap megyek dokihoz ma már nincs.
2010. jan. 20. 15:24
3/6 anonim válasza:
kérd, hoyg vegyen torokkenetet, hogy megtudd H1N1 -e mert ha az és átvászeled immunis leszel és nem kell oltatnod magadat, ha meg nem az, akkor gondolkozz az oltáson, de nem kötelező persze.
lázzal ne várj.nehogy tüdőgyualladásod legyen.
4/6 A kérdező kommentje:
Mégis nyitva volt ma háziorvos, hát nem volt valami meggyőző igyak sokat c vitamin lázcsilapito. szokásos....
2010. jan. 20. 22:03
5/6 anonim válasza:
Akkor a doki kissé felületes. Az én dokim éppen , hogy székletmintát nem vesz:-))
Sokszor ez a baj, hogy mindenkivel szuttyog és sokára krülök sorra.
6/6 A kérdező kommentje:
Ismét elmentme mert a láz nem csökkebnt, antibioktumot kaptam torokgyuszim van:(
2010. jan. 21. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!