Kováts zoli kérdése:
Hogyan lehet látni más auráját?
Figyelt kérdés
de akik csak hülyéskednek azok ne irjanak, szal h mire jó vagy mégis mi a technikája...2010. dec. 2. 15:26
1/7 anonim válasza:
Szerintem próbáld meglátni a helyesírás szabályait.
2/7 anonim válasza:
És csak azért is be írkálnak olyanokat a témába amihez semmi köze sincs a kérdéshez. Nem értem ezeketn :D miért nem tartják meg maguknak a válaszaikat az ilyenek :D Itt 1 link haver tedd rá magad hátha segítek neked ezzel vmit.
Ez leírja hogyan csináld, de sokat kell gyakorolni. Sok sikert ;)
3/7 anonim válasza:
első beszólónak meg tanácsolom vegyél elő egy értelmező szótárt vagy vegyél szemüveget.
Nirvána állapotot eléred és akkor lehet,hogy fogod látni.
De amugy ez általában egy képesség amivel születni kell.
4/7 anonim válasza:
Kristályidióta: Rólad már sokszor leírtam a véleményed és most se változott, szóval lehet menni :)
5/7 BlackSword válasza:
Te is kíváncsi vagy mások aurájára? Gondolom, hogy mennyire márkás-e...
6/7 anonim válasza:
"És csak azért is be írkálnak olyanokat a témába amihez semmi köze sincs a kérdéshez."
Ha csak olyan írna be ehhez a kérdéshez akinek tényleg lenne köze hozzá, akkor 0 válasz születne.
7/7 anonim válasza:
Jó de már most teljesen eltértünk a témától :DDD ha észrevettétek volna... A tag kérdezett vmit, erre beírkálnak olyanok akik csak megjegyzéseket tesznek. Ha én kérdezek valamit akkor a kérdéshez kapcsolódó válaszokat várok nem holmi beszólásokat... Én nem is értem miért jó. Ha vki nem hisz benne akkor tovább lép ennyi. Mindenkinek joga van hinni vmiben és az hogy vkinek nem tetszik akkor lépjen túl rajta, legyen meg a saját véleménye és tartsa meg magának. a 2. hozzászóló voltam. Szép napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!