Szerintetek lehet innen látni?
Figyelt kérdés
Pár perce kiültem az ablakba cigizni, és felnéztem az égre. Semmi felhő. De egyik oldalon korom sötétség, másik oldalon, kb 20%-ban világos fényt láttam. Ez mi lehetett? Talán a sarki fény? Mert pár napja láttam a híradóban ezt a napkitöréses cuccot, és hogy magyarországról is lehet látni. A helyszín: Mosonmagyaróvár. Kiváncsi vagyok mi lehet ez.2011. febr. 26. 00:04
2/5 anonim válasza:
A Tejút Rendszer nem látható szabad szemmel, maximum olyan helyről ahol nagyon sötét van, pl egy nemzeti parkban, vagy ilyesmi helyen, városban nem. Egyébként a város fele volt a fényjelenség? Néha innen is látni ilyet, egyszerűen a város fényeit látod így. Ha nem a város fele volt, akkor nemtudom, de nem hinném hogy olyan erős most a naptevékenység hogy itt is sarki fények jelenlenek meg.
Marivs
3/5 A kérdező kommentje:
A véros fele volt. dehát akkora nem lehetett, mert mondom, az ég kb 20%-át borította be ez a fény. és inkább felfelé látszódott, szóval eléggé úgy nézett ki, mintha tényleg a sarki fény lenne. de nem tudom így.
2011. febr. 26. 12:27
4/5 anonim válasza:
Könnyen elképzelhető hiszen az okosok azt mondták, hogy előfordulhat Magyarországon is!!!! Nem hiszem, hogy a levegőbe beszélnek. Milyen színei voltak?
5/5 A kérdező kommentje:
Zöld, és világító kék.
2011. febr. 28. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!