Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy az interneten...

Lehetséges, hogy az interneten egy mozgóképen látni lehet egy ember auráját?

Figyelt kérdés

Én látom az emberek auráját, és voltam egy oldalon, ahol egy férfi mozgóképen, hanggal együtt magyaráz, és pont úgy láttam az auráját, mint az "élő" embereknek. Lehetséges ez?

Szkeptikus válaszokkal légyszi kíméljetek! :) Az aura egy tudományosan bizonyított dolog. :)

2009. márc. 14. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
te tényleg látod az aurát, ha igen megnéznéd az enyémet? biztos idegroncs lesz...
2009. márc. 14. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Webkamerán megvizsgálnád az enyémet? Utalok át paypalra (nem viccelek!)!
2009. márc. 15. 00:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg látom. És ez fejleszthető, szóval türelemmel Ti is meg tudjátok csinálni! :) Webkamerán keresztül nem biztos, hogy átjön, vagy legalábbis nem pontosan. Ezért tettem fel a kérdést, hogy ez vajon biztosan az lehet-e. Élőben lehet csak tuti biztosan látni, szerintem... Bár eléggé meglepődtem, mikor a mozgóképen is láttam a férfi körül egy halványkék "csíkot". :)
2009. márc. 15. 00:16
 4/9 anonim válasza:
100%
szerintem nézesd meg mással is azt a videót, hogy ő is látja-e, akkor meglesz a válasz a kérdésedre.
2009. márc. 15. 00:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fejleszthető,mi is megtudjuk csinálni? Engem érdekelne a dolog,szívesen megtanulnám :)
2009. márc. 15. 01:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem ez lehetséges, mivel ha lefényképezel egy embert a fényképezés fénnyel torténik, és az apróbb részleteket is látni lehet. A fényképen ugyanúgy ott vannak az emberek tulajdonságai és a lelkuk, mint ahogy igazából is látnád...

Amúgy hogy tudod látni az emberek auráját?

2009. márc. 15. 02:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Odanézem, és látom. Vannak gyengébb pillanataim, amikor koncentrálni kell. Mondok egy koncentrációs gyakorlatot, ami fejleszti. :) Tegyétek a tenyereteket nyéhány centire egy fekete vagy fehér háttér elé, és úgymond "bambuljatok" az ujjaitokra. Nézzétek valamelyik ujjatokat, és közben valószínűleg körülötte - lehet, hogy csak pár másodpercre - ki fog rajzolódni egy fénycsík. Lehet, hogy csak magát az aurát látjátok, mint fénycsíkot, lehet, hogy a színeket is, egyénenként változó, hogy ki mennyire képes. :)

2009. márc. 15. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Juuuj, nekem kb egy perc után (azt hiszem) sikerült, pedig nem hittem. :) Fehér lap elé tartottam a mutatóujjam, és körülötte lent világoskék, felső részénél pedig világos lilás és világos kék volt. :D Nem tudom, h sikerült-e, először csak színtelent láttam körülötte, aztán elég erősen a színt is. Szerinted ez az volt?
2009. márc. 15. 17:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, egész biztosan az volt! :) A kék jelentése nyugodt, kiegyensúlyozott lélek, életmód; a liláé pedig spiritualitásra utal. Mennyire jellemző? :) Persze a színek változnak, szóval a pillanatnyi állapotot mutatja. :)
2009. márc. 15. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!