Gyanús balesetek. Tényleg csak véletlen?
Azon elmélkedek néha,miért van az,hogy időnként rejtélyes balesetben halnak meg olyan emberek,akik épp egyedül vannak?
Például,miért akkor gyullad fel a szoba,mikor épp egy pillanatra magára hagyja a szülő a kis gyereket?Miért és vajon hogyan zuhanhat bele a kádba egy fiatal lány,minden ok nélkül a vízzel teli kádba,mikor épp egyedül van otthon?És még sorolhatnám, de ennyiből is biztos sejtitek,milyen esetekre gondolok.Engem is ért párszor rejtélyes baleset kiskoromban,könnyen belehalhattam volna,de szerencsére mindig észre vette valaki az utolsó pillanatban,hogy veszélyben vagyok,mivel félős gyerek voltam és tudták,hogy nem hagyhatnak 1-2 percnél tovább egyedül.
Vajon tényleg csak a véletlennek köszönhetőek az ilyen rejtélyes balesetek,vagy valami gonosz erő munkálkodik ott olyankor?
Elgondolkoztató az is,hogy többnyire akkor lát az ember szellemet,vagy egyéb különös jelenséget,mikor épp egyedül van.Talán ennek is megvan az oka.
Nem baj,ha nem tudtok magyarázatot,örülnék annak is,ha hasonló rejtélyes ,megtörtént eseteket írnátok.
Köszönöm a válaszokat,nagyon érdekeseket írtatok mind.
Valóban lehet akár figyelmeztetés is.Szerencsés az,aki túléli az ilyen alattomos veszélyeket és még tanul is belőle.
Nekem nem sikerült még rájönnöm,mi okozhatta a baleseteimet,az én esetemben nem úgy tűnik,hogy bármi értelmes céljuk lett volna.Igaz,felnőtt koromra megtanultam,hogy nagyon vigyáznom kell magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!