Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Gyanús balesetek. Tényleg...

Gyanús balesetek. Tényleg csak véletlen?

Figyelt kérdés

Azon elmélkedek néha,miért van az,hogy időnként rejtélyes balesetben halnak meg olyan emberek,akik épp egyedül vannak?

Például,miért akkor gyullad fel a szoba,mikor épp egy pillanatra magára hagyja a szülő a kis gyereket?Miért és vajon hogyan zuhanhat bele a kádba egy fiatal lány,minden ok nélkül a vízzel teli kádba,mikor épp egyedül van otthon?És még sorolhatnám, de ennyiből is biztos sejtitek,milyen esetekre gondolok.Engem is ért párszor rejtélyes baleset kiskoromban,könnyen belehalhattam volna,de szerencsére mindig észre vette valaki az utolsó pillanatban,hogy veszélyben vagyok,mivel félős gyerek voltam és tudták,hogy nem hagyhatnak 1-2 percnél tovább egyedül.

Vajon tényleg csak a véletlennek köszönhetőek az ilyen rejtélyes balesetek,vagy valami gonosz erő munkálkodik ott olyankor?

Elgondolkoztató az is,hogy többnyire akkor lát az ember szellemet,vagy egyéb különös jelenséget,mikor épp egyedül van.Talán ennek is megvan az oka.

Nem baj,ha nem tudtok magyarázatot,örülnék annak is,ha hasonló rejtélyes ,megtörtént eseteket írnátok.

2010. nov. 10. 14:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A másik autóban meghaltak?
2010. nov. 10. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. nov. 11. 05:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Csigalépcsős vagyok, igen valóban nagyon durva volt,főleg,hogy ez a három esemény durván 1 órán belül történt. Sokat gondolkodtam rajta,hogy vajon miért lehetett,miért pont a Biblia esett a fejemre? Hiszen ott volt még vagy 20 könyv...eshetett volna akár egy Petőfi kötet is rám,de pont a Biblia?! Aztán meg a kórház előtt a tag...olyan furcsa volt, hogy csak úgy elvesztette az autó irányítását...Végülis,én is afféle figyelmeztetésnek tudtam be a történteket,s azóta valahogy jobban figyelek magamra. Emlékszem,hogy mikor sínbe tették a bokám, egy "alkut" kötöttem valami felsőbb erővel, hogy ezentúl változtatok az életmódomon,leállok egy-két dologgal,de legalábbis mérsékelem,hiszem azok ugyan úgy megölhetnek,mint ahogy a lépcsőn való leesésem,vagy az autóbaleset.
2010. nov. 11. 14:04
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,nagyon érdekeseket írtatok mind.

Valóban lehet akár figyelmeztetés is.Szerencsés az,aki túléli az ilyen alattomos veszélyeket és még tanul is belőle.

Nekem nem sikerült még rájönnöm,mi okozhatta a baleseteimet,az én esetemben nem úgy tűnik,hogy bármi értelmes céljuk lett volna.Igaz,felnőtt koromra megtanultam,hogy nagyon vigyáznom kell magamra.

2010. nov. 11. 15:48
 15/15 Retzer Dominik válasza:
A balesetekhöz hozzáfözni csak annyit tudok hogyha nincs egyedül az ember tudja hogy nem kel magára annyira odafigyelni mert a másik ugyis segít szóval (OTT VAN)de ha nincs senki nagyon figyel mindenre és precizen csinál mindent de néha sők mindig ez a rosszabik jó.A paranormális jelenségekről meg annyit hogy ennek pszihés oka van az ember ha egyedül van nagyon figyel a környezetére és minden másra a tudatalattink meg sokszor olyan képeket vetit ki amiket magunkon kivül normális bár akkor és ott félelmetes és megmagyarázhatatlan dolognak tartunk :-)
2011. márc. 20. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!