Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sokszor hallom hogy minden...

Sokszor hallom hogy minden okkal történik/mindennek megvan az oka, ez mennyire igaz?

Figyelt kérdés
Ha például valakit sok rossz dolog ér egymás után, akkor is ki lehet ezt jelenteni? Mondjuk valakit kirabolnak vagy többen megtámadnak, betegség vagy baleset éri.

jan. 25. 22:14
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Azé kell ebbe az életbe pénz hogy a tobbibe ne kelljen 🤣🤣
jan. 27. 14:52
 32/39 anonim ***** válasza:

"Minden leszületés előtt van egy, az asztrál síkon eltöltött idő szakasz is. Ahol is az illető lélek szembesül az elmúlt élete tetteivel. Szellemi Tanítója segít neki levonni a következtetéseket."

Erről tudok, de ugyanaz a helyzet mint a karmával. Akár így van akár nem, teljesen modnegy, mert tudatos hozzáféresem nincsen. A tudatalattimmal nem sokra megyek.

Lehet hogy egyszerű nézet, de minden bonyolítás csak további hátráltatás.

jan. 27. 15:05
 33/39 anonim ***** válasza:

32,

A Teremtő végül is nem azért van, hogy kiszolgáljon téged, vagy bárki mást. Vagy egyszerre 8 mrd. embert.

Minden ember, minden lélek más más fejlettségi szinten van. Még ha külsőre azonosak vagyunk is. Ki ki a maga Útját járja. Van aki minden leszületés után fentebb kerül kicsit... van aki századszor járja ugyanazt az utat boldog tudatlansággal.

Ez is egyfajta természetes kiválasztódás.

A Teremtő mindenkinek annyit tud csak segíteni, amennyit az illető kész/képes befogadni.

jan. 27. 15:55
 34/39 anonim ***** válasza:

Látod kérdező...

Mondtam, hogy itt olyat fogsz csak kapni, hogy minden rajtad múlik, és midnenről te tehetsz.

Látod én is megkaptam, hogy kiválasztódásra vagyok alkalmas, csak mert máshogy gondolkodom.

Ja és kiválasztódásnál a Teremtőre hivatkoznak.

A történelem során sosem a Teremtő válogatta az ember bőrszín, vallás, meg etnikai hovatartozása szerint. Az mindig az ember volt.

Az ember mániája az arrogancia, és hogy lenézze a másikat, annyira hogy fel legyen háborodva rajta hogy milyen "alacsonyrendű" emberekkel hozza össze az élet...

Ebből születnek a hasonló kiválasztodásos elméletek meg az olyan kommentek hogy "pusztuljon a férgese".

p

jan. 27. 17:02
 35/39 anonim ***** válasza:

34,

Úgy látszik, hogy te a tárgyilagos választ is ki tudod forgatni úgy, hogy az a te pesszimista világnézetednek feleljen meg.

Nem volt semmilyen arrogáns, vagy lekicsinylő megjegyzés. Főleg semmi olyan, amit nagadra kellett volna venned.

Ha konstruktív megjegtzésed nincs, akkor hangulatot szítani miért szólsz be??

jan. 27. 17:45
 36/39 anonim válasza:
63%
Az emberek szeretik magukat megnyugtani ilyen és ehhez hasonló szövegekkel, mert nem tudja elfogadni a tudatunk, hogy valami rossz csak úgy megtörténik. Mindig kell egy "bűnös". Nincs karma és nem születünk le egy másik testbe, nincs mennyország, se pokol. Mindez csak egy túlélő funkció, ami segít a mindennapokban előre haladni és motiváltnak maradni.
jan. 30. 12:43
 37/39 anonim ***** válasza:

Ha tudnád 36, hogy mennyire nincs igazad.

De tudd azt is, hogy "a törvény nem ismerete nem mentesít a büntetés alól."

És döntéseidnek meg lesznek a következményei.

jan. 30. 14:44
 38/39 anonim válasza:
#37 Nekem nem kell semmiben hinnem, hogy normálisan álljak másokhoz, nem bántsak másokat, hanem segítsek. Akiknek ehhez félelem szükséges azok nem önszántukból tisztességesek és jók, ami elég szomorú.
jan. 30. 14:49
 39/39 anonim ***** válasza:

38,

Az hogy hiszel valamiben pusztán mert tudod, érzed, hogy az úgy van, és ezért hiszel benne, az nem jelenti azt, hogy félelmedben teszed mindezt.

Honnan veszel ilyen butaságokat, nem is értem.

37.

jan. 30. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!