Sokszor hallom hogy minden okkal történik/mindennek megvan az oka, ez mennyire igaz?
Persze
Akinek rossz a sorsa és szerencsétlennek született, azokkal 1000 ilyen dolog történik, míg szerencsés emberekkel csak 1-2
Az én családom ilyen
Kicsi család vagyunk, mégis 4-5 rokonomat fel tudnám sorolni akiktől egyfolytában azt kellet hallgatnom hogy már megint de szerencsétlen vagyok
Miért ver engem a jóisten?
Ennyit senki nem szenved mint mi, meg ehhez hasonló finomságokat
Van aki naponta 5x bőgte el magát mikor nála voltam látványosan Mert az az élete értelme hogy sopánkodsz hat és sajnáltatja magát. Konkrétan a legjobb és legstabilabb idegrendszerű szakember biztos vagy fél nap után fejbelőtte volna magát a társaságában.
De valóban van rá okuk meg nekem is mert egyértelmű hogy el vagyunk átkozva.
Ez sajnos ilyen
Az ami nálunk
Előre el volt rendelve a rossz sors
Bár ha belegondolsz Ha egy gyerek meghal, akkor legalább nem kell megtapasztalni a felnőtt élet gyötrelmeit
12,
Nagyon hosszú valamennyire is érthetően megmagyarázni.
Több oka is lehet.
1. Egyik a karma törvénye.
Az egyéni karma: ebben az életben nekik ezt kellett megtapasztalniuk, a betegséget elmúlást, balesetet, gyors halált.
2. Szintén karma, de családi. Hogy a rokonoknak kellett átélniûk két szeretett kisgyermek elvesztését.
3. Ennyi kellett ezen lelkek további fejlődéséhez, továbblépéséhez, hogy ezt az 5 illetve 9 évet leéljék itt a Földön. Megtették, tovább mentek.
Vigasztaló lehetne az a tudat, hogy spirituálus értelemben nem történt tragédia. Mivel minden lélek úgy született le ebbe a családba, hogy előre megbeszélték, előre tudták kinek mi lesz a feladata, kvázi, hogy milyen sorsot élnek meg a Földön. Ebbe mindenki előzetesen beleegyezett.
Sajnos a leszületés után törlődnek az előző életek, plusz a leszületések között az asztrálsíkon eltöltött idő is, meg az "egyezségek" ténye is.
Így ebben a mi földi, sűrű anyagi világunkban most az Egó által elszenvedett veszteségen kívül - hogy a család elvesztett két gyermeket - senki nem ért semmit.
(A korábbi életekből csak tapasztalat marad, tudatalatti szinten, ami az illetőnek a mindennapi döntéseibe tud beépülni, mintegy észrevétlenül.)
16 nem tanul hanem törleszt
Lehet előző életében megölt 5 embert, köztük akar gyereket is
Mondjuk pont ezért kva nagy faxság a karma meg a reinkarnáció, mert törlődik minden és nem is érzed majd a büntetést azért amit elkövettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!