Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sokszor hallom hogy minden...

Sokszor hallom hogy minden okkal történik/mindennek megvan az oka, ez mennyire igaz?

Figyelt kérdés
Ha például valakit sok rossz dolog ér egymás után, akkor is ki lehet ezt jelenteni? Mondjuk valakit kirabolnak vagy többen megtámadnak, betegség vagy baleset éri.

jan. 25. 22:14
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Persze

Akinek rossz a sorsa és szerencsétlennek született, azokkal 1000 ilyen dolog történik, míg szerencsés emberekkel csak 1-2

Az én családom ilyen

Kicsi család vagyunk, mégis 4-5 rokonomat fel tudnám sorolni akiktől egyfolytában azt kellet hallgatnom hogy már megint de szerencsétlen vagyok

Miért ver engem a jóisten?

Ennyit senki nem szenved mint mi, meg ehhez hasonló finomságokat

Van aki naponta 5x bőgte el magát mikor nála voltam látványosan Mert az az élete értelme hogy sopánkodsz hat és sajnáltatja magát. Konkrétan a legjobb és legstabilabb idegrendszerű szakember biztos vagy fél nap után fejbelőtte volna magát a társaságában.

De valóban van rá okuk meg nekem is mert egyértelmű hogy el vagyunk átkozva.

Ez sajnos ilyen

jan. 26. 08:42
 12/39 anonim ***** válasza:
19%
Annak mi az oka hogy egy 5 eves meg egy 9 eves gyerek meghal?
jan. 26. 08:47
 13/39 anonim ***** válasza:
50%

Az ami nálunk

Előre el volt rendelve a rossz sors

Bár ha belegondolsz Ha egy gyerek meghal, akkor legalább nem kell megtapasztalni a felnőtt élet gyötrelmeit

jan. 26. 08:49
 14/39 anonim ***** válasza:
84%

12,

Nagyon hosszú valamennyire is érthetően megmagyarázni.

Több oka is lehet.

1. Egyik a karma törvénye.

Az egyéni karma: ebben az életben nekik ezt kellett megtapasztalniuk, a betegséget elmúlást, balesetet, gyors halált.

2. Szintén karma, de családi. Hogy a rokonoknak kellett átélniûk két szeretett kisgyermek elvesztését.

3. Ennyi kellett ezen lelkek további fejlődéséhez, továbblépéséhez, hogy ezt az 5 illetve 9 évet leéljék itt a Földön. Megtették, tovább mentek.

Vigasztaló lehetne az a tudat, hogy spirituálus értelemben nem történt tragédia. Mivel minden lélek úgy született le ebbe a családba, hogy előre megbeszélték, előre tudták kinek mi lesz a feladata, kvázi, hogy milyen sorsot élnek meg a Földön. Ebbe mindenki előzetesen beleegyezett.

Sajnos a leszületés után törlődnek az előző életek, plusz a leszületések között az asztrálsíkon eltöltött idő is, meg az "egyezségek" ténye is.

Így ebben a mi földi, sűrű anyagi világunkban most az Egó által elszenvedett veszteségen kívül - hogy a család elvesztett két gyermeket - senki nem ért semmit.

(A korábbi életekből csak tapasztalat marad, tudatalatti szinten, ami az illetőnek a mindennapi döntéseibe tud beépülni, mintegy észrevétlenül.)

jan. 26. 09:32
 15/39 anonim ***** válasza:
Áldozat is lehet amit a gyermek hoz meg a szülőért. Amíg a gyermek karmát törleszt, közben a szüleit is tanítja. Nekik meg az a karmájuk hogy ezt elszenvedik és közben tanulnak. Mindenkinek megvan a maga része.
jan. 26. 19:18
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
És mit tanul az anya akinek meghal az 5 eves gyereke?
jan. 26. 19:26
 17/39 anonim ***** válasza:
Hát volt erről egy dokumentumfilm ami arról szólt hogy a kisbaba súlyos beteg lett, végig követhettük a kálváriájukat, aztán meghalt, végül az anyuka mondta meghatódottan hogy sokat tanult ebből, ő volt a kis tanítója.
jan. 26. 19:33
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

16 nem tanul hanem törleszt

Lehet előző életében megölt 5 embert, köztük akar gyereket is

Mondjuk pont ezért kva nagy faxság a karma meg a reinkarnáció, mert törlődik minden és nem is érzed majd a büntetést azért amit elkövettél

jan. 26. 19:33
 19/39 anonim ***** válasza:
De az előző élet lenyomatát mégis hordozod magadban még most is!
jan. 26. 19:36
 20/39 anonim ***** válasza:
És az kit érdekel? Nem teljesen tökmindegy hogy mi lesz majd a következő életedben? Úgysem Fogsz belőle érezni semmit. Az én következőmben biztos hogy ugyanúgy lesz jó sok szar, mert nem éppen egy Jámbor életet élek most sem és tele vagyok kárörömmel Féltékenységgel méreggel stb.… Szóval tuti hogy megy tovább majd ez a következőre is de én azt pont Nagy ívben leszarom. Engem csak az érdekel hogy most mi van
jan. 26. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!