A tartott kátyának mitől van ez a fura ereje?
Figyelt kérdés
tegnap 20:46
1/4 Grimfox válasza:
A tarot kártyának nincs saját ereje. Az azt használó személytől függ, hogy működik e, vagy sem.
2/4 anonim válasza:
Lúzer vagy róka, mindegyiknek van magasrangú szellemi segítője..Müller Péter is írt erről a Ji-King c. könyvében pl., hogy mielőtt elkezdjük a jóslást, tisztelettel forduljunk a Ji-King szelleméhez és kérjük az útmutatását..
15 éve így csinálom..
A másik lehetőség, mivel nem fejtetted ki kérdező lehet egy előző tulaj energetikája is, ami rárakódott..Azt is tisztítani kell, mint a kristályokat.Egyenként az asztalon megkopogtatva élével lerázni róla ami rátapadt.. ezt minden egyes jóslás előtt..attól is függ kiről, vagy miről kérdeztél, vonzás törvénye..
3/4 Grimfox válasza:
Én se most kezdtem a tarot használatát, nekem is van benne 14 év. Egyszer nem kértem segítséget semmilyen kapcsolódó szellemi segítőtől, és nem is kaptam segítséget ilyentől. A pontosságon nem változtatott.
4/4 anonim válasza:
Semmilyen ereje nincs semmilyen kártyának...
Az utolsó dolog amiben valaha hinnék az a jóslás, legyen kártyából, tenyérből, gömbből, kávézaccból, bármiből...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!