Ki van ezzel ìgy?
Figyelt kérdés
Miert van az, hogy egy ember tisztanak erzi, magat. , hogy ő azert jött a földre, hogy segutse az embereket, de kulonben jo elte van de erzodik Nala, hogy valami nem stimmel. Erzi az ember, Mas is azert jott a vilagra aki tiszta az nem mondja.szerintetek miert vannak ilyen emeberek?#bizalom #Influrencer
nov. 26. 18:49
2/9 anonim válasza:
Ezt most írd le újra, helyesen. Tehát: központozással, ékezetekkel, és értelmesen
3/9 Grimfox válasza:
A kérdés az, hogy valaki azt állítja magáról, hogy ő tiszta ember, segíteni jött, de érződik, hogy valami baj van vele, és nem olyan tiszta, mint állítja?
6/9 anonim válasza:
4 Még tegnap jelentettem a kérdés kiírása után pár perccel, de eddig nem történt semmi.
7/9 anonim válasza:
Fogalmazd meg értelmesen a kérdésedet mielőtt leírod és csatold hozzá a nyelvtani tudásod.
9/9 anonim válasza:
8 de amikor én egyszer ki mertem írni egy értelmes, teljesen komoly kérdést, félve mert a magánéletem erősen benne volt, akkor jött rá kőkemény 1 db válasz😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!