Pénz kérdés csatorna Telegramon ! Görög Dénes Telegram ! Ezzel a csatornával vakakinek valamilyen információja? Bármilyen tapasztalat,hogy átverés vagy nem?
Naponta jönnek ilyen kérdések hogy “kissanyi kriptó telegramm ódal nem átverés?”
Gondolom mindig kissanyi teszi fel a kérdést hogy hátha van itt néhány agyhalott aki emiatt majd meglátogatja a fisfos telegram oldalát és küld neki alamizsnát.
Tuti kamu az összes.
Van egy tucat platform ahol lehet kriptot venni. A youtube-on van több tucat videó ahol a különböző kripto valutákról beszélgetnek melyiket érdemes most venni és melyiket eladni, melyikre milyen jövő várhat. Ezeket megnézed, aztán magadnak döntöd el milyen kriptot veszel és hol. Nem kell semmilyen random emberre rábíznod a pénzed, mert benne van a rizikó, hogy lelép a pénzzel.
Szia sziasztok hát tudnék mesélni csak tud nekem közel 500ezer Ft om csalt ki továbbá hamis okmányokkat mutat fell ha bármi kérdésed van e-mailben mindenre válaszolok és ha szükséges igazolók janoszemka58@gmail.com
Ne dőlj be ne járj úgy mint én
Ja és mellesleg tegnap az is kiderult hogy 466 feljelentést tettek ellene!!
Görög Dénes
Sándor Zsoldos
Kerüld őket!!!!
Sajnos kiderült,hogy ez az ember tényleg egy csaló több néven is fut egyszerre. Rendőrségi feljelentés sorozat van csak ellene...Nagyon hasznos volt ez a kérdés es az utolsó kommentelő hozzászólása. Boot video nézegető oldalak vezetnek hozzájuk.Több ilyen csatorna van és több oldalt ugyanaz az ember működtet.Ha az ember rákeres Telegramon nem adja be csak úgy,csak a videó nézegető oldalak irányítanak hozzájuk.
Pl.cooming bot Rousing bot meg ilyen hasonlók...Remélem hogy sok ember el tudja kerülni őket. Én nem vittem sokáig vele az "üzletet" és fel is lesz jelentve Én leszek kb.idén az 500-ik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!