Sorsfeladat pro-kontra érvek?
Nem.
Illetve van egy ötletem, hogy az, hogy el legyek veszve totálisan, és ne tudjam, miért jöttem és ezért szenvedjek.
De mindig lehurrognak hogy az nem lehet. Én simán feltetelezem hogy ideküldenek vkit azért, hogy szenvedjen.
A pro meg kontrát nem tudom hogy érted?
Hogy mi szól a sorsfeladatod mellett meg mi szól ellene?
Ezzel úgyse tudod kikerülni mert raderőltetik akkor is ha fejreállsz.
Ha mondjuk nem tudod mi, es azon hezitálsz, hogy egy adott irany az vagy nem az, maximum akkor tudsz gondolkodni, hogy ha abba az irányba mész, akkor mi szól mellette és mi ellene...
De akkor meg azt is mondanánk, hogy 1 a sorsfeladatról itt a földön is van döntésünk, 2 tudod mi az, 3 dönthetsz úgy hogy bocs de nem.
Én ebből a 3ból egyiket sem tapasztaltam...
Az úgynevezett "sorsfeladot" főleg a buddhisták, illetve hinduisták reklámozzák a világon.
Mi itt Magyarországon nem vagyunk hinduisták, Buddha pedig leginkább ópiumos látomásai kapcsán ismeretes.
Régen Kádár János ilyen dolgokról nem is beszélt egyáltalán, csak később, a rendszerváltás után szivárogtak be olyan indiánok, akiknek szent állata a tehén volt.
Tehát a mi kultúránkban a sorsfeladat — vallási alapon – nem értelmezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!