Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sorsfeladat pro-kontra érvek?

Sorsfeladat pro-kontra érvek?

Figyelt kérdés
Te már rájöttél arra, hogy mi a sorsfeladatod ebben az életben?
nov. 23. 10:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nincs sorsfeladatom.
nov. 23. 12:28
 2/21 kürtőskalácska ***** válasza:
Az,hogy azt csinálom amit én jónak látok.
nov. 23. 12:59
 3/21 anonim ***** válasza:

Nem.

Illetve van egy ötletem, hogy az, hogy el legyek veszve totálisan, és ne tudjam, miért jöttem és ezért szenvedjek.

De mindig lehurrognak hogy az nem lehet. Én simán feltetelezem hogy ideküldenek vkit azért, hogy szenvedjen.

A pro meg kontrát nem tudom hogy érted?

Hogy mi szól a sorsfeladatod mellett meg mi szól ellene?

Ezzel úgyse tudod kikerülni mert raderőltetik akkor is ha fejreállsz.

Ha mondjuk nem tudod mi, es azon hezitálsz, hogy egy adott irany az vagy nem az, maximum akkor tudsz gondolkodni, hogy ha abba az irányba mész, akkor mi szól mellette és mi ellene...

De akkor meg azt is mondanánk, hogy 1 a sorsfeladatról itt a földön is van döntésünk, 2 tudod mi az, 3 dönthetsz úgy hogy bocs de nem.

Én ebből a 3ból egyiket sem tapasztaltam...

nov. 23. 14:38
 4/21 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Az úgynevezett "sorsfeladot" főleg a buddhisták, illetve hinduisták reklámozzák a világon.

Mi itt Magyarországon nem vagyunk hinduisták, Buddha pedig leginkább ópiumos látomásai kapcsán ismeretes.

Régen Kádár János ilyen dolgokról nem is beszélt egyáltalán, csak később, a rendszerváltás után szivárogtak be olyan indiánok, akiknek szent állata a tehén volt.

Tehát a mi kultúránkban a sorsfeladat — vallási alapon – nem értelmezhető.

nov. 23. 15:02
 5/21 anonim ***** válasza:
Nem és nem is érdekel, ugyanis amíg senki és semmi nem mondja meg vagy jelzi hogy mi, addig mi alapon várja el hogy tudjam
nov. 23. 16:41
 6/21 anonim ***** válasza:
A sors tudja hogy mi a feladatom. Na de viccet félretéve, a magasabb énem tudja, ha kapcsolódok hozzá!
nov. 23. 19:09
 7/21 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy a magasabb én tudja-e vagy nem, mert akárhogy kapcsolódsz hozzá, nem nagyon fogja elárulni.
nov. 24. 01:21
 8/21 anonim ***** válasza:
Igen, sőt már meg is csináltam a feladatot.
nov. 24. 18:03
 9/21 anonim ***** válasza:
8. [link]
nov. 24. 18:08
 10/21 anonim ***** válasza:
nem nyitok meg ilyet:) i van rajta?:)
nov. 24. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!