Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az emberi testhez 7 fő csakrát...

Az emberi testhez 7 fő csakrát szoktak megjelölni és a 7 vagy 8 auratestet. Ez az aurikus lény? És a léleknek vagy szellemnek van másik aurája? Amennyiben igen, az egyedi vagy ott már Egy (vagy Egyetemes) Tudat van és nincs elkülönült aura?

Figyelt kérdés

Tehát van egy fizikai testhez tartozó aura és van egy, ami az Önvalóhoz tartozik?

Vagy az már maga az egység, az abszolút?

A végső valóság?

Illetve az aurikus lényhez tartozik a fizikai test vagy abból jön létre?

És az a cél, hogy ne az aurikus lényhez kapcsolódjunk, hanem az Önvalóhoz?

Más fogalmakkal is válaszolhattok.

nov. 9. 12:08
 1/4 Grimfox ***** válasza:
100%
Minden aura csak egy test mellékterméke. Például a fizikai test mellékterméke az éteri aura. Az asztrálisé az asztrális aura. Ahány rétegű az ember, ahány "ruhát" ölt magára a lélek, annyi teste, és annyi testből kiáramló aurája van. Keleten nem mindig bontják szét hétfelé. Az önvalónak nem biztos, hogy van aurája, mivel az nagyon kevés dolgot tesz, főképp észlel. A cselekvés, reakció az alacsonyabb testekhez kötődik. Hagyományosan háromfelé osztják, amit tényleg biztosnak tartanak. A fizikai, az érzelmi(asztrális), és gondolati(mentális) szintekre. Ami efölött van, az bizonytalan, ahogy az is, hogy hová tartozik.
nov. 9. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az emberi testen belül 7 csakra található, a testen kívül még 4-5 található, bár erről ingen csak megoszlanak a vélemények.

[link]

Ha mind a 7 csakrád jól működik, és az aura látásod is, akkor talán megtalálod a kérdésedre a válaszod.

Ezeket feltudod használni az asztrálvilágban.

nov. 9. 17:26
 3/4 Fehérárny ***** válasza:
86%

én így tudom:

több dimenzió létezik és mi elvileg a 3.-ban vagyunk. Ezért is bontjuk a szellemi lényegünket 3 fele, ahogy grimfox is írta, a fizikai, szellemi, mentális vagy hasonló szavainkkal élve.

van ébreni tudatunk és tudat alattink és még az alvási fázisaink tudata.

a csakrák szellemi szerveknek mondható és ezek alkotjáj meg az érzékszerveink felett álló érzékszerveinket.

érzékeléseink: szag, íz, hallás, látás, tapintás, hő stb.

az érzékszervek feletti pedig a 6. érzékeléseink, más dimenziókban lévő lények észlelése- ez lehet olyasmi, hogy megsimogat, suttog, mocorog a közelünkben amit a 3 dimenziónkban nem szokott lenni, általában nem lehet látni, de vannak akik néha látják ezeket. ide sorolják a telepatikus képességeket is a telekinézis, telepátia, pirokinézis, elektrokinézis.

a csakráink szellemi szerveink, amelyek szerintem megduplázódhatnak egy kivetült másik szellemi testünkre, amelyet szerintem a tudatunk és tudatalattink is képez és ezt nevezhetjük asztrális testnek. állítólag a köldökünkön egy ezüst szál tartja kapcsolatban a fizikai és az asztrális testünket, bár én testkilépéses élményeimkor nem láttam még sohase, de lehet, hogy van.

nemcsak dimenziók vannak, hanem síkok is és azokon belűl is többféle szintek és szférák.

elvileg 7-et szoktak megadni ezekből, de bizonyos iratok szerint 7-et írnak, de mégis kilencre utalnak. 7 kaput ír több szellemtudományos könyv, de mégis kilenc kapu szerűséget rajzolnak le.

nem biztos, hogy a gondolataim helyesek és amiknek utánna néztem vagy észlelek.

meglehet, hogy több asztrál szerű testünk van és hozzájuk is tartozhatnak csakrák.

hiszen érzelmeink sem teljesen kimutathatóak.

nov. 9. 21:23
 4/4 Fehérárny ***** válasza:
100%

amúgy elvileg a gondolatok az elsők. hiszen ha valamit tervezel azt előbb kigondolod, átgondolod, levezeted és utánna valósítod meg. tehát szerintem az auritikus lényünk van előbb és abból jött létre a fizikai is. ez egy kapcsolt lét, de így azért megnyugtatóbb az a gondolat, hogy talán a fizikai test halálakor még megmarad az auritikus létünk.

furcsa számomra az auratikus fogalmazásod. elvileg szelleminek mondjuk. az aura csak egy szellemi leképező külső burkunk. tehát az csak egy burok. a wikipédia is így említi.

nov. 9. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!