Az ember honnan tudhatja meg azt, hogy mi az élet feladata és minek született meg mert miért nem halt meg már baba korában picinek!?(Vagy élete első öt,vagy tíz évében)
Hát én meg nem tudok értelmet adni pláne, hogy nem egészségesen születtem meg!!!
Egyéb fejlődési rendellenességem van autista ausztikus személyiség zavarok.
Igen, tudjuk, hiszen régóta teleszemeteled az oldalt.
Karsai Dániel úgy találta meg a fő célját, hogy haldoklik.
De Te maradj csak haszontalan (nem mintha mindenkinek meg kellene váltania a világot, illetve híresnek kellene lennie).
Én szemetelem tele az oldalt kiről beszéltek így öreg?
Úgyhogy nem éppen ember baráti hangnemben?
Talán mert több együttérzésre vágytam volna és sorstársakat akartam volna találni akik megtudnak vigasztalni!!!
És ezért vagyok én szemét talán maguk akik szemét bánásmódban részesítenek engemet egész életemben végig világ életemben!!!
Komolyan tényleg ha én ha gyerek voltam mostmár felnőtt egy jó ideje hosszabb idő óta mindig ez a rohadt szemét tetves bánásmódot kaptam meg az emberektől a többi embertől!!!
Én nem tudom hogy azért mert bennem van az agyi hibák és a központi idegrendszeri sérülések de egyre több pszichotraumák érnek és érték is engem az életemben.
Igaza van az #1-es válaszolónak. Nincs ilyen, hogy személyre szabott életfeladat, viszont tiéd a lehetőség, hogy kedved és lehetőséged szerint azt tegyél amit akarsz.
Még egy közmunkást is kiképeznek, ha mondjuk fűkaszálás a feladat, elmagyarázzák neki hogyan működik a gép, hol kell vele dolgozni és mikor. Ha nekünk, az univerzum általunk ismert csúcstermékének itt kell tanácstalanul toporogni, hogy mi a feladat, az azt jelenti, hogy nincs feladat.
Ha hiszed ha nem, mindenkinek van keresztje, kinek ez, kinek az. Egy értelmes dolgot tehetsz: az önsajnálatot elfelejted, mert az a legfőbb ellenségünk, és kormányzod a saját életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!