Az ember honnan tudhatja meg azt, hogy mi az élet feladata és minek született meg mert miért nem halt meg már baba korában picinek!?(Vagy élete első öt,vagy tíz évében)
Kérdező, teljesen együttérzek veled. Én alapjában véve szociális fóbiában szenvedek meg általában szorongásos problémákban. De lehet, hogy mindez átfedésben van az autizmussal is, ez nem egyértelmű számomra. Mindenesetre, az autizmussal legalább valamennyire törődik a társadalom, amennyire lehet, és még világnapjuk is van.
Aztán néhány éve olyan borzalmas dolgok történtek velem néhány hónapon keresztül, hogy tönkrementem emiatt fizikailag is. Tehát ami addig még működött úgy ahogy, még az is tönkrement. Lelkileg is még sokkal rosszabbul vagyok azóta, pedig az addigi életem is olyan volt, amit szerintem a legtöbb ember nem kívánna magának. De ehhez a mostanihoz képest, ami azóta van néhány éve, a régi életem egy relatív aranykorszak volt.
Én hiszek a reinkarnációban, talán van valamiféle vázlatszerű élet terv, sorsút, adott személyiség, amit a leszületésünk előtt kapunk meg. Hogy ezt honnan lehet megtudni, hát ez jó kérdés. De ahogyan utaltak rá páran fentebb, van szabad akaratunk is.
Tehát ahogyan említettem, teljesen együttérzek veled.
Hát hogy miért nem hal meg picinek az elég egyértemű, hogy elszenvedhesse amit el kell.
Szerintem olyan is van hogy tilos egyfajta úton elindulni, amin el szeretnél(és amihez minden adottságod megvan!) de ha mégis megteszed akkor nagyon nagyon sok baj fog érni.
Csak saját példát mondok, ezt sosem fogom megérteni hogy miért van meg a lehetőségem egy jobb életre hogyha büntetni fognak fentről amikor elindulok rajta…
Nem sok értelme van.
Ezeket kell figyelni és akkor talán rájössz pár dologra.
Szerintem tudnak jelzéseket küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!