Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Rajtam kívül is szokott még...

Rajtam kívül is szokott még így járni valaki?

Figyelt kérdés

Egy teljesen átlagos esténk volt. Lefeküdtünk a párommal aludni. Ő hamar elaludt, én sajnos nem. Becsuktam a szemem és mélyen elmélkedtem dolgokon, de melyre kalandoztak a gondolatok, de végig ébren voltam, nem aludtam!! Tudatában voltam mindennek!! És most jön a különös része a történteknek.. Hirtelen és lassan az egész testem egy hűvös és bizsergető érzês járta át, és tudom, hogy hülyén hangzik, de utána lezuhantam. Talán pár jó másodpercig tartott és utána sötétség és semmi más!! Megpróbáltam feltámaszkodni az ágyban, a szemeim végig csukva maradtak, és hihetetlen volt, hogy milyen durván fenn állt az a hűvös és bizsergető érzês közben. A labaimban, a gyomromban, mintha foszlány lennék. Megijedtem és lassan vissza feküdtem, majd erős koncentráció kellett, hogy újra ki tudjam nyitni a szemeim. A legborzasztóbb az egészben, hogy míg feltamaszkodtam, éreztem, hogy végig ott fekszem magam alatt.. Nem tudom ezt hogy átadni, ezt at kell élni, mert egyszerűen egy hihetetlen érzés, ami számomra fura és ijesztő volt. Életemben ez a harmadik eset, hogy megtörténik velem.

Mi lehet ez? Kérlek segítsetek. Valaki járt már ehhez hasonló cipőben?

#tudat #tudatalatti #ébrenlét #éjjeli szállás
nov. 8. 06:09
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy aznap délután meditáltam egy mély relaxációs zenére. Elég stresszes munkám van (kocsmáros vagyok), és a kolléganőm mondta, hogy ez be szokott neki válni nyugtatás képpen, és próbáljam ki.
nov. 8. 06:15
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Tudatos álmodás, alvásparalízis, testen kívüli élmény, szerintem ezek közül volt neked. ha utána nézel másnak is volt már ilyen.

Szerintem szerencsésnek mondható vagy!

nov. 8. 06:56
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Tudatos álmodás biztos nem mert azt se tudta melyik bolygón van
nov. 8. 08:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
nov. 8. 11:18
 5/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

"Rajtam kívül is szokott még így járni valaki?"

Nem, és ez nem szerencse sajnos. Ismerek hasonlót, pszichiátria lett a vége. De utána jobban lett.

Nincsenek misztikus dolgok már 2024-ben, soha nem is voltak.

nov. 8. 16:30
 6/9 anonim ***** válasza:
54%

#tudat #tudatalatti Bezony...

Tegnap este hasonlót éltem át, a "foszlányérzet" nélkül, pörögtek a gondolataim és egy pillanat alatt bezuhantam egy sötét mélységbe..Ugyanezzel a bizsergető érzéssel kezdődött, de én már hozzászoktam..Ha nagyon stresszes vagyok és fönt van a tudatom így berántanak, hogy nyugi van..

Én nem szoktam kimászni így a saját tudattalan testemből, hanem hagyom magam feloldódni, ilyenkor kipörög a tudatomból a felhalmozódott felesleg és a legalján ott van egy puha ölelés, meleg és gondoskodó szeretet..Egyszer próbáld ki.Én már gyakrabban várom ezt az érzetet, mintsem megijedjek tőle..Sophia ölelésének hívom, jópofa, de neked lehet, hogy ijesztő..

nov. 8. 18:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti:

A meditációban semmi misztika nincs, mint abban sem, ha valaki mondjuk alfába lemegy. Ebben semmi misztika nem volt, ami velem történt.

nov. 9. 05:25
 8/9 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Köszönöm szépen a válaszod! Megfogadom, amit írtál, és legközelebb nem "menekülni" próbálok belőle, hanem kicsit átadni magam, és hagyni. Bár én ezt akkor tudom elérni, mindharombol tapasztalva, ha nagyon csendes az éjjel. Se kutyaugatás, nem hallatszik a szomszédból zaj, és nem hallok semmi benti zavaró tényezőt sem.

Neked is így működik?

nov. 9. 05:28
 9/9 anonim ***** válasza:

8: Nincsmit.. Nemigazán.. :) Bár nem tudom mire érted pontosan, hogy mi ez a "mindháromból", mert én pl. nem tudok meditálni és már nem is próbálkozom. Asszem Müller Péter írta egyik könyvében, hogy a piacon kell először, ha ott megy akkor mindenhol, hát nekem egyedül a szobában se.. A teljes test viszketéstől kezdve a fantomérzetekig minden beindul nálam, ha nem pöröghet az agyam, viszont kompenzálta az élet úgymond, mivel a születési dátumom szerint a küszöbön vagyok.. 11. 05-én mondhatni hídként, ezért bármikor ki-be tudok mászkálni a tudatos énem és a tudatalatti között..hát van ott minden.. :)

Ha meg jön ez a bezuhanó érzet akkor tökmindegy, hogy milyen zaj van a háttérben, mert ha nem engedem akkor pánikolok, ezért megtanultam, hogy inkább úszok az árral, de ehhez persze meg bizalom kell..

Én azt vettem észre, mivel időszakosan jön elő a bezuhanás, hogy levonható tanulságként kell kezelni és olyankor történik, ha nagyon elrugaszkodom a harmóniától a gondolkodásban, nincs bele érzelem vegyítve, pl. mindent a kiszámíthatóság elvén elracionalizálok, meg agyontervezgetek, az agyam meg egy száraz és statikus szivacsos góc lesz, nem tudok aludni,stresszelek..na ilyenkor szoktak berántani..minden gondolat elhal.. :)

Akkor hagyom magam a mélytudat legaljára és közben megfigyelőként vagyok, hogy ilyenkor mi távozik...és amikor kisimulok akkor jön az ölelés.. ez konkrétan nálam a legnagyobb biztonságérzet, ősbizalommal totális védelem és erő..

Volt mégegy tapasztalásom de az egy férfienergiával és csak egyetlen egyszer ugyanezzel a bezuhanással.. csak ott egy férfitenyéren landoltam.. :) Mintha az univerzum a tenyerén hordozna üzenet, de mindkettő nagyon nagy hatással volt rám, kíváncsi vagyok neked mi lesz az alján..

nov. 9. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!