Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Miért vagyok ilyen szerencsétlen sportfogadásoknál? Más is így szokott járni, aki rendszeresen fogad?

Figyelt kérdés

Ha csapatra fogadok, pont akkor nem nyernek, ha gólszámra fogadok, pont akkor lőnek kevés gólt, ha játékosra fogadok, pont akkor játszik gyengén stb.

Például a Paksra nem mertem fogadni se a Honvéd, se a Debrecen ellen, hogy sok góllal nyernek, most megtettem őket a Diósgyőr ellen, nyilván 30 perc után vezet a vendég 3-1re.

A múltkori (kb. 2 héttel ezelőtt) Atalanta-Celtic BL meccsre megraktam, hogy Ademola Lookman szerez gólt (aki az EL döntőben triplázott), persze hogy az a meccs 0-0 lett, utána a hétvégi bajnokin lőtt 2 gólt, a mostani bajnokin is 2 gólnál jár 30 perc alatt.

A Raphinha góllal ugyanúgy jártam, az Alaves ellen adott 2 gólpasszt, de egy gólt se lőtt, következő meccsen a Bayern-nek vert egy mesterhármast, utána a Real Madridnak is lőtt gólt.

Komolyan, nevetséges az egész. A Barca mostanában megszórja az összes ellenfelét, de ha megraknám hogy az Espanyolt 3 góllal megverik, akkor tuti hogy nyögvenyelős 1-0 lenne. A DVSC ugyanez, minden csapat rommá veri őket hetek óta, ha a Fradira raknék pénzt, biztos leikszelnének.

nov. 3. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
igen, a pechszériák hozzá tartoznak a műfajhoz.
nov. 3. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Rosszul állsz a dolgokhoz..
nov. 3. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Nem szabad ennyire specifikus dolgokra fogadni, kötésben már végképp szinte teljesen valószínűtlen, hogy bejönnek.
nov. 3. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
nem mindegyik annyira specifikus.
nov. 3. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert mindig nyerni akarsz és nem bírod a kudarcot. Például ha minden meccsen megraknád hogy a Lukeman gólt rúg akkor nyertél volna, ha az egyiken nem rúg akkor a következőn emeled a tétet, elődd utóbb betalálna. Ha mindig másra fogadsz akkor nem meglepő ha éppen pont akkor nem jön be.
nov. 4. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Jól mondja az ötös. Olyan fogadásokat kell kötni, amiket ki lehet javítani a következő fordulókban tétemeléssel. Például én kinézek csapatokat, akik hamarosan döntetlent játszanak szerintem, és addig rakom rájuk a pénzt, még le nem ikszelnek.

Amit ezekből a fogadásokból nyersz, azt meg felrakhatod többmecces kötésekre jó nagy szorzóért, ha nem nyersz, akkor legalább nem mentél mínuszba, ha meg beüt egy nagy szorzó, akkor lehet örülni.

nov. 5. 00:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Lookman meg Raphinha azóta is minden meccsen gólt lőttek...de ha megint fogadtam volna rájuk, biztos hogy azon a meccsen pont nem lőttek volna. Az Olympiakosz-os El Kaabi-val ugyanígy jártam, még a Panathinaikosz elleni bajnokin fogadtam rá, hogy gólt szerez, nyilván nem lőtt, azon múlt egy nagy nyereményem, azóta mind a négy meccsen gólt lőtt amelyiken kezdő volt. A hétvégi FTC-Debrecen bajnokin arra fogadtam, hogy Varga Barnabás szerez két gólt, természetesen egyet se lőtt, most meg a Dinamo Kijev ellen meg lett a két gólja. Undorító.
nov. 8. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!