Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez a kettő mondat?

Mit jelenthet ez a kettő mondat?

Figyelt kérdés

Még pár hónappal ezelőtt volt egy nagyon fura élményem, miközben ültem teljesen egyedül kettő érdekes suttogást hallottam. Nem tudom honnan jött, vagy csak képzeltem e, de felirtam jegyzetbe és most megint eszembe jutott. Lehet rosszul értettem, de ezt a kettő mondatot vettem ki:

"A nem repülőgépeket nem ott marad a hálóba?"

"A repülőgép belepotyog a zacskóba"

Tudom elég értelmetlen mindkét mondat, de kb ennek lehetett érteni, valakinek esetleg bármi tipp? Lehet rossz kategória, de hátha.

nov. 7. 02:24
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Azt hogy ideje leállnod a drogokkal
nov. 7. 07:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Annyira emlékszem, hogy az első mondatot mintha ilyen nagyon kíváncsian kerdezné valaki.

A második egy válasz valakitől, aki ezt a mondatot kicsit szomorúan és beletörődően mondta, valahogy ez megmaradt.

nov. 7. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Te ismered az eleted. Mire asszocialsz belole? Gondolkozz.Mikor ultel repcsin v mikor beszeltel repcsirol? Mi koze lehet a haloszobaban tortenesekhez?

A zacsko vminek a gyujtesere vagy megvedesere szolgal.

nov. 7. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt hasonlo én aludtam aztàn rezgésre keltem rezgett a testem és hangja volt..màr nyitva volt a szemem nem aludtam és én is hallottam férfi hangon beszédet de nem tudtam lejegyzetelni mert volt olyan is ami nem magyarul volt benne..de volt benne görög korhàz meg katona stb.szerintem kapuk nyiltak meg lehet vmi identitàs passz..

Akkor mindenhol csatornàztam hogy ajtok nyilanak..és mikor pl.vezettem elöttem egy kisteherautó ajtaja kinyilt..vagy a szomszéd ajtokat dobàlt le a negyedikről..

Akkor tul sok fura dolog volt velem..de szerintem bezàrodtak az ajtok màr nem rezgek nem àlmodok meg előre dolgokat stb.-tul stresszes rohanos lett az életem :(

Szeretnék ujból tisztábban látni hallani és jobban figyelnék màr a jelekre 🥰

nov. 9. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!