" Semmi baj . Következő életünkben megtaláljuk egymást. " Ez a mondat mit jelenthet?
Van egy furcsa dolog , egy emlék van a fejemben amit nem tudok hová tenni ... Egy férfi és egy nő beszél egymással , olyan mintha búcsúznának . A nő mondja a férfinak kérdésben leírt szöveget : " Semmi baj . Következő életünkben megtaláljuk egymást. "
Nem tudom honnan van ez az emlék ! Lehet hogy egy film jelenet ? De folyton visszatérő dolog a fejemben és valamiért mindíg nagyon megrendít ... nem értem ...
Ha valaki tudna hozzáfűzni valamit kérem tegye meg ! Köszi !
Bárcsak nekem is ilyen emlékeim lennének. Imádnám.
Komolyan mondom... én akarnám, hogy emlékezzek előzőre.
De valahogy nem megy.
Írjon olyan nő, akinek megy :D
Vagy tényleg film, vagy (hú, de tuti lenne!) a saját emléked előző életedből... :)
Vannak ilyen dolgok, például spirituális kötelékek, amik itt, jelen életedben megmagyarázhatatlanok, de azt érzed emberekről, hogy összetartoztok, és mindig is összetartoztatok. Ennyi erővel miért ne... Persze jó eséllyel tényleg csak valamilyen filmes emlék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!