Évek óta üldöz egy mondat, mit jelenthet?!
Tehát pár éve,pontosabban több mint 4 éve,a legkisebb tesóm születése előtt ,,elvileg'' az édesanyám nőgyőgyásza azt mondta,hogy túl vékony a méhfala,ezért nem lehet több gyereke.Majd itt képszakadás.Az első dolog,hogy hogyan juthattam én ilyen infónak a közelébe?
Másokdik meg egyáltalán nem voltam a szüleimmel bent a magánrendelőben,tehát esélyem sincs.4 éve ez folyamatosan eszembe jut.
A szüleim pedig most összekaptak,apám olyanokat mondott neki a telefonba,hogy biztis azért ment el a gyűlés izére mert...tudjátok.Na nekem esetleg fel kellene hoznom?Kérdezzek rá anyánál?Csak fogalmam sincs hogy magyarázzam el honnan tudom ezt.Mert hát én sem tudom...
Normális válaszokat szeretnék,mert fontos lenne...:(
Tehát szerintetek?
Válaszokat köszönöm!:)
Az ilyen kongresszus:¶
A kérdés pedig hogy honnan tudhatok erről az egész nemtudszülni témáról.Lehet csak valami buta álom és rontanám a veszekedést?Mert hát ugye 4 éve voltam 11 éves...
"A szüleim pedig most összekaptak,apám olyanokat mondott neki a telefonba,hogy biztis azért ment el a gyűlés izére mert...tudjátok."
Nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!