Az élet miért ad plusz nehézségeket annak, akinek már alapból is nehéz az élete?
Ilyen az élet: néha nincs szerencsénk, néha pedig utolér minket a szerencsétlenség.
Egy biztos, mindig szopunk 😀
Ez szerencse (mármint nem misztikus, csak matematikai véletlen) és személyes mentalitás kérdése is.
Tágabb értelemben meg a szokásos, vagyis az evolúció kérlelhetetlen logikája, harc, küzdelem, elhullás.
Az élet nehézségei, amikor egy gyerek betegen születik és nem él csak pár évet.
Amikor jól megszületik, de pár év alatt elüt a busz.
Amikor már kérdéseket írunk a Gyakorira, akkor jó nekünk.
Amikor több évtizednyi élettapasztalatot osztunk meg, az még jobb, mert mi már túléltünk ennyi időt.
4. De te komolyan gondolod, hogy erről engem felvilágosítasz. Azt látom gyakori problémának, hogy egyesek nem érzékelik néha az iróniát, vérkomolyan vesznek olyasmit is, amit nem kellene, kvázi ennyire hülyének nézik a másikat.
Pedig szerintem ezt inkább arra kellene tartogatni, amikor valaki a lapos Földben hisz és még lehetne sorolni.
5 - "Pedig szerintem ezt inkább arra kellene tartogatni, amikor valaki a lapos Földben hisz és még lehetne sorolni."
Na látod, te magad is tudod, hogy ezen a fórumon bőven vannak olyan emberek, akik teljesen abszurd elképzeléseket halálos komolysággal állítanak. Akkor mégis mi alapján indulhatnék ki abból, hogy amikor te írsz általam logikátlannak vélt dolgot, azt ne komolyan írnád? Elvégre a te hozzászólásod meg sem közelítette azt a szintet, amit egy "laposföldes" üt meg (mármint negatív értelemben nem közelítette meg), pedig feltehetőleg ők is teljes komolysággal vallják azt, amit vallanak.
6. Ha ilyen súlyosan forgatod ki a dolgokat, akkor maradjunk inkább a szabályzatnál! Nem neked írtam, hanem egy kérdésre válaszoltam.
Nem zárkóztam el attól sem, hogy reagáljak a "kifogásodra", de ennek így semmi értelme.
Ez egy kérdezz-felelek oldal, ahol nem egymással kell foglalkozni.
----------------
Idézet a szabályzatból:
Ha választ írsz, kérjük, vedd figyelembe be a következőket:
- Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki.
------------------
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!