Mik a jelei ha valaminek nem érdemes spiritualitással foglalkoznia?
Akkor is megjelenhet az életében, ha ez nem az ő útja?
Vagy azért jelenik meg az életében, mert arra is van egy lehetőség? És ha nem lenne vele dolga, akkor egyáltalán nem is tudna róla, és nem jelenne meg az életében a spiritualitás sehogy?
Az mit jelent, ha csak annyira jelenik meg az adott ember életében, hogy tud rola hogy van, tájékozódik az irányokról, de elindulni már nem tud, mert midnen az útjába áll?
Ha nincs dolga ezekkel, akkor miért jelentek meg az életében egyaltalán, miért tud róluk egyáltalán?
Ha van dolga vele, miért nem tud elindulni, vagy ha elkezd vele foglalkozni, miért nem megy neki?
"Aki esetleg még tud jeleket az írhat még."
Nincsenek "jelek" sem pro, sem kontra, legalábbis spirituális értelemben.
Ahogy az emberiségnek, úgy az embernek is van egy fejlődési folyamata, tudás tekintetében. Fiatalabb korban én is összefutottam ilyen dolgokkal, de rólam idővel leperegtek, pedig kezdetben nyitottan viszonyultam hozzá.
De hamar leráztam ezeket, részben a józan realista beállítottság miatt, meg már gyerekkortól a fizikában "hiszek", úgyhogy csak vissza kellett kanyarodni a tények világába. Meg azért azt is láttam, hogy kik dőlnek be ilyen múltbéli hitvilágoknak.
Szélsőséges példa, egyik osztálytársam sikertörténete, aki hajléktalanul kóborol, szoktunk néha találkozni. Ezotériás hívő.
23
Ez hogy jön ahhoz hogy érdemes-e spiritualitással foglalkoznom?
Hmmm...
Szerintem nem csak azért és akkor kezd valaki spiritualitással foglalkozni, mert már nem találja máshol a megoldast...
Van olyan is, hogy valakit csak simán érdekel.
Az lehet de ha nem sikerul vagy semmi eredmenyt nem ersz el vele vagy nem tudod mit kell csinalni akkor semmi ertelme az egesznek
Mert nekem is mondtak a meditaciot és sokra nem mentem vele
Figyelhetem a legzesemet akar egy oran keresztul, semmi eredmenye nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!