Mik a jelei ha valaminek nem érdemes spiritualitással foglalkoznia?
Akkor is megjelenhet az életében, ha ez nem az ő útja?
Vagy azért jelenik meg az életében, mert arra is van egy lehetőség? És ha nem lenne vele dolga, akkor egyáltalán nem is tudna róla, és nem jelenne meg az életében a spiritualitás sehogy?
Az mit jelent, ha csak annyira jelenik meg az adott ember életében, hogy tud rola hogy van, tájékozódik az irányokról, de elindulni már nem tud, mert midnen az útjába áll?
Ha nincs dolga ezekkel, akkor miért jelentek meg az életében egyaltalán, miért tud róluk egyáltalán?
Ha van dolga vele, miért nem tud elindulni, vagy ha elkezd vele foglalkozni, miért nem megy neki?
Nem változtatni szeretne, változást szeretne. Hatalmas a különbség.
Nincs olyan, hogy valamivel dolgod van, vagy nincs. Te választod ki, hogy minek szenteled az életed. Teljesen mindegy, van e hozzá érzéked, vagy nincs. A befektetett munka számít.
12
Semmit, de az égvilágon semmit nem számít a befektetett munka.
Hátsót lehet vele törölni, arra jó.
15
Ráfoghatod.
Nekem a saját életem magáért beszél.
?
A cél hogy választ kapjak a kérdésemre.
De már írtak egy páran.
Aki esetleg még tud jeleket az írhat még.
Ha a klasszikus befelé figyelés és lecsendesedés nem megy, akkor próbálkozhatsz az álomban történő kommunikációval az övalóval és a felsőbb énnel, elkezdhetsz mozgásos meditációkat, mint pl a tai chi -amit a mesterek azért hoztak le és adtak át a csikung magasabb szintjeiről, mert az emberek többségének ez nem elérhető, de így ők is gyakorolhatják- próbálkozhatsz mantrákkal, stb.
Ami szerintem fontos, hogy 30 percnél hosszabban kell gyakorolni, mert egyrészt ez az idő, amire az elme elfárad, és kicsit abba hagyja a gondolkodást, másrészt kell 20-25-30 perc a csí mezőnek hogy kiépüljön, és akkor könnyebben elcsendesedik az elme.
Ha nem igazán akarsz bele tenni energiát, akkor kezd el írni az álmaidat, és onnan próbál inspirációt, választ kapni, a felsőbb énünk ott tud legkönnyebben átadni szubjektív üzeneteket.
19
Régen tök jó álmaim voltak, emlekeztem is, le is tudtam irni és a szimbolikájából is tök jol tudtam kóvetkeztetni, össze lehetett kötni a pontokat, megvoltak a párhuzamok, működött.
Elmúlt. Nem tudom mi történt. Az elmúlt 4-5 hónapban semmi kicsit tartalmasabb álmom nem volt. Pedig nekem szükségem lenne rá, dehát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!